Levante rykker ud af La Liga

Alt tydede på en uafgjort kamp, men i kampens tillægstid sendte Malaga gæsterne fra Levante ned i Segunda Division.

Længe har alt tydet på, at Levante var klare nedrykkere i La Liga, og med et nederlag til Malaga mandag aften, kunne turen til den andenbedste spanske fodboldrække definitivt sikres.

Meget tydede dog på, at Levante ville udskyde nedrykningen en uges tid, da de kort før pausen udlignede til 1-1, hvilket var resultatet helt indtil det 90. minut.

Her dukkede Duje Cop op og bragte hjemmeholdet på 2-1. En scoring der sendte Levante på hovedet ned i den andenbedste spanske fodboldrække - noget der blev cementeret i tre minutters overtid, da Chory Castro scorede til 3-1.

Malaga kan nyde godt af sejren, der sender dem to pladser op i ligatabellen til ottendepladsen.