Ronaldo brændte straffe da Real snublede

Ronaldo kunne være blevet helten, men endte som skurk, da Real Madrid lørdag aften kun fik 2-2 hjemme mod Valencia.

Real Madrid var næsten pisket til sejr over Valenica efter Barcelona havde vundet 2-0 tidligere på lørdagen mod Real Sociedad. Men det skulle aldrig rigtig blive Real Madrids dag mod Valencia, da de spillede 2-2. Men hvilken kamp.

Efter bare 26 minutter var Valencia foran med to mål efter Paco og Fuego havde gjort det onde ved Real Madrid. Det udløste et hårdt pres mod Valencia-forsvaret, men der skulle meget til for at bryde dem op.

Især Ronaldo havde en dag, som han nok gerne vil glemme hurtigt. Kort før pausen fik han muligheden for at score på straffe, men brændte på en storspillende Alves i målet.

Reduceringen kom dog i anden halvleg ved Pepe, der steg op og headede kuglen i mål. Med seks minutter igen var det Iscos tur til at shine, og med et smukt skud fra distancen skruede han bolden ind.

Det skabte næsten anarkistiske tilstande på banen, hvor begge hold havde muligheden for at tage sejren. Valencias Negredo kunne have gjort det og for Real var muligheden der for Ronaldo på et frispark, der blev rettet af og gik lige forbi.

Med det ene point til hver betyder det, at Real Madrid nu er fire point efter Barcelona med to kampe igen. Dermed vil én sejr for Barca i de sidste to være nok til et mesterskab. Oveni det, så må Juventus gnide sig i hænderne over at have set kampen, hvor Real også måtte skifte en skadet Kroos ud. Det vides dog ikke om han er klar til returkampen i Champions League på onsdag, hvor Juventus er foran med 2-1.