Første Inter-sejr mod Cagliari i næsten 1200 dage

Inter havde ikke tabte de seneste tre opgør, så en sejr mod bundproppen Cagliari var et krav.

Det har været en meget svingende sæson for Inter Milan indtil videre, men efter Roberto Mancini har taget over, ser det så småt ud til at tingene er ved at vende. I hvert fald var Inter-mandskabet ubesejret i de seneste tre kampe, og en sejr mod bundproppen Cagliari skulle til. Et hold, som Inter historisk set har haft det svær med. Det var nemlig hele 1193 dage siden, at Inter sidst have vundet en kamp mod de blå-rød-stribede.

Første halvleg producerede dog ingen magi på Sant'Elia, men i anden halvleg kom gæsterne foran. Mateo Kovacic bankede fra nært hold Inter foran med 1-0.

Tyve minutter senere udvidede Inter. Sæsonens helt store profil, argentinske Mauro Icardi, bankede bolden i nettet til en 0-2-føring til milanerserne.

Cagliari reducerede efter 74 minutter ved Samuele Longo, men lige lidt hjalp det. Inter hentede tredje sejr i fire mulige, og rykker op på en delt femteplads.