AaB sejrede i topkamp

AaB har, i hvert fald for en stund, overtaget førstepladsen i Superligaen efter en flot sejr over OB.

AaB ligger nummer ét i Superligaen, efter at weekendens første kamp er spillet. Her vandt nordjyderne, der inden runden lå nummer fire, over rækkens nummer tre OB.

Det var fra start en intens kamp, hvor begge hold leverede gode ting, men hvor der ikke var ret mange store chancer. Dog fik den nybagte landsholdsspiller Bashkim Kadrii en kæmpe en af slagsen inde i det lille felt, som han dog sparkede langt ved siden af mål.

Efter pausen kom der flere chancer, og en af dem udnyttede AaB. Efter en dødbold fik Thomas Augustinussen med sin størrelse 46 snittet bolden, og så førte hjemmeholdet 1-0. OB pressede på for en udligning, men i stedet var det AaB, der slog til på kontra. Jeppe Curth spillede Rolfe helt fri, og amerikaneren trykkede sikkert bolden forbi Stefan Wessels med 12 minutter igen.

Så lignede det en sikker AaB-sejr, men der kom alligevel spænding til sidst. Espen Ruud sparkede et frispark i mål med tre minutter igen, og så måtte AaB igennem nogle nervøse minutter, hvor blandt andet Andreas Johansson brændte en stor mulighed, inden de kunne juble over de tre point.

Sejren betyder, at AaB inden rundens andre kampe, ligger nummer 1 med 11 point. FC København kan dog med point i lørdagens sene kamp tage førstepladsen tilbage.