AaB udstiller OB og kravler op på andenpladsen

Der var klasser til forskel, da AaB udspillede OB på eget græs.

Kent Nielsen og Anders K. Jacobsen vendte mandag aften tilbage til deres tidligere hjemmebane, da OB var på besøg i Aalborg, hvor der blev spillet denne Superliga rundes sidste kamp.

Og selvom man skulle tro, at Kent Nielsen om nogen kunne nedbryde et AaB-hold, så blev det ikke tilfældet.

AaB kom nemlig fra start meget energisk, offensivt og direkte, hvilket resulteret i et meget presset OB-mandskab i første halvleg.

Allerede fter ni minutter bragte hjemmeholdet sig foran, da Nikolaj Thomsen med et perfekt indlæg, kunne se Thomas Enevoldsen heade bolden ind til 1-0 efter en suværent løb ind i feltet, hvor en uopmærksom Oliver Lund ikke havde meget at gøre.

OB kom tæt på med et frispark ved Ari Skulason minutter senere, men det var i det 16. minut, at AaB igen udnyttede et svagt OB-forsvar. AaB's 7'er fandt nemlig flot Kenneth Emil Petersen, der på et hjørne forlængede bolden mod bagerste stolpe, og så kunne Kasper Risgård øge føringen til 2-0.

AaB var suværene i første halvleg, og det kunne sagtens være blevet 3-0, men aalborgenserne holdt igen, og ved pausen stod den altså kun 2-0.

Fra anden halvlegs start var OB tæt på at få en drømmestart, men Rasmus Falk sparker over mål. Hjemmeholdet ville dog også med igen, og det kom de få minutter senere, hvor et AaB-indlæg blev rettet af og ramte overliggeren.

Og trods at OB i perioder af anden halvleg var kommet bedre med, så var det AaB der fik anden halvlegs første mål. Lukas Spalvis headede kynisk hjemmeholdet på 3-0 efter 58 minutter.

Det fik dog OB op på tæerne. Emil Larsen tog i det 61. minut sagerne i egen hånd og fra 25 meter sparkede han OB på måltavlen med et velplaceret skud op i hjørnet.

Målet skræmte dog ikke hjemmeholdet, der kørte sejren sikkert hjem. I det 87. minut fik de udbygget til 4-1 ved Kasper Risgård og igen minutter efter ved Frederik Børsting og det cementerede blot en stensikker sejr, der nu kan kaldes en ydmygelse. Ganske fortjent efter en meget velspillet kamp af hjemmeholdet, der nu kravler op på andenpladsen.