Bedst og værst: Marxen stjal opmærksomheden i Randers

Tipsbladet.dk har kigget nærmere på mandagens Superliga-kamp mellem Randers FC og AaB.

0-1 Frederik Børsting (82.)
1-1 Erik Marxen (90.)

Kampens bedste

Randers FC

Selvom chancerne ikke var mange for Randers FC, havde værterne en back, der gerne bidrog til det offensive spil. Erik Marxen leverede flere gode indlæg og sendte et kvalificeret skud afsted, der desværre for hjemmeholdet blev reddet af Jacob Rinne i første halvleg. Et energisk pust til en offensiv, der manglede en dygtig afslutter. Ganske fortjent hamrede han hjemmeholdet på 1-1 i den dybe overtid.

Erik Marxen løber derfor med prisen som bedste mand for Randers.

AaB

Kristoffer Pallesen er altid at finde, når AaB angriber. Her løber backen oftest i et overlap, som frustrerer modstanderne og åbner op på kanterne. Det gjaldt også mandag aften, da den tidligere VFF-spillere satte sine medspillere i scene i flere omgange. Sjældent blev det dog til reelle chancer for AaB.

Også Jacob Rinne spillede en god kamp for AaB mellem målstængerne.

Kampens værste

Filip Lesniak. Som tidligere reservespiller i Tottenham forventer man større kreativitet af en spiller som Filip Lesniak. Mandag aften indtog han dog en ganske anonym rolle for AaB, som endnu engang havde svært ved at finde hinanden. På en oktober-aften i Randers burde en spille som Filip Lesniak løfte et tempo-forladt AaB-mandskab.

Djurdjic var også en mulig kandidat, da hans fejlafleveringer kostede flere muligheder for hjemmeholdet.

Kampens detalje

AaB's bedste mand på banen stod også for kampens detalje. Kort inde i anden halvleg snød han Erik Marxen på kanten af feltet med en fin hælaflevering tilbage til sine holdkammerater på midtbanen. Finurlig detalje da Kristoffer Pallesen ellers var sat under pres af Randers-spilleren.