Gustav Isaksen hevet ud i pausen af derbynederlag

Gustav Isaksen var en af de bedre Lazio-spillere i 45 minutter, men blev hevet ud i pausen af kampen mod Roma.

Gustav Isaksen var med fra start for Lazio til Derbi della Capitale mod AS Roma lørdag.

Det blev dog kun til 45 minutter for danskeren, som sammen med to andre blev skiftet ud i pausen af opgøret, som Roma vandt 1-0.

Roma indtager femtepladsen i Serie A, mens Lazio er nummer syv. Der er ni point mellem de to hold efter kampen.

Isaksen havde næstsidste fod på et par af Lazios bedste tilbud før pausen, men blandt andre Ciro Immobile manglede træfsikkerhed.

Roma var det bedste hold på banen i de første 45 minutter, hvor Lazio ikke fik skabt ret meget, ud over de omtalte sekvenser Isaksen var involveret i.

Kort før pausen slog Roma kapital af den bedre præstation. Et hjørnespark blev sendt ind i panden på midtstopper Gianluca Mancini, som headede føringsmålet ind.

Lazio-træner Igor Tudor reagerede i pausen på den sløje indsats.

Tre mand blev skiftet, og en smule overraskende var Isaksen en af de tre, som blev ofret. Han var ellers en af dem, som faktisk havde bidraget med noget offensivt.

Spillet blev ikke meget bedre. Roma fortsatte med at være det klart bedste hold på banen, og kun stolpen forhindrede Stephan El Shaarawy i at udbygge føringen efter 55 minutter.

Daichi Kamada fik bolden i nettet for Lazio, men han stod i klar offsideposition tæt under mål.

Med omkring 20 minutter igen begyndte Lazio at satse mere offensivt og overtog det meste af spillet.

Der var dog flere bataljer og gule kort end målchancer, og uden at målmand Mile Svilar skulle diske op med egentlige redninger, kørte Roma den smalle sejr hjem.