Lazio med Isaksen sætter Juventus på plads

Igor Tudor fik debut som cheftræner for Lazio, der lørdag vandt 1-0 over Juventus efter et mål i tillægstiden.

I starten af februar var Juventus stadig inde i billedet i kampen om det italienske mesterskab, men siden er det gået stærkt ned ad bakke for holdet.

Lørdag tabte Juventus 0-1 ude til Lazio i Serie A på et mål i tillægstiden, og dermed er Torino-mandskabet uden en sejr i ligaen i fire kampe i træk.

Inter topper rækken med 76 point efter 29 kampe og styrer solidt mod mesterskabet. Det er 17 point mere end Juventus.

Milan er nærmeste konkurrent til Inter med sine 65 point efter lørdagens sejr på 2-1 ude over Fiorentina.

Og efterhånden skal Juventus kigge sig over skulderen fra en placering som nummer tre i ligaen med 59 point efter 30 kampe.

Lazio har med sejren 46 point på en syvendeplads.

Med sejren fik Igor Tudor, der i sin aktive karriere vandt to mesterskaber med Juventus, en perfekt debut som cheftræner for Lazio.

Tudor skulle dog vente i lang tid på kampens enlige mål, der først kom tre minutter inde i tillægstiden, da Adam Marusic steg til vejrs og headede bolden i nettet.

Der var lagt tre minutter til, så kampen blev fløjtet af lige bagefter til stor skuffelse for Juventus-spillerne og en efterhånden ret så presset træner Massimiliano Allegri.

Den danske kantspiller Gustav Isaksen kom ind efter 57 minutter for Lazio, og han havde flere gode aktioner.

I lørdagens sene kamp vandt Milan 2-1 i Firenze på mål af Ruben Loftus-Cheek og Rafael Leao efter pausen. Milan var uden den skadede Simon Kjær.

Tidligere lørdag vandt Atalanta 3-0 ude over Napoli, der ligesom Juventus befinder sig i en vanskelig periode.

Jesper Lindstrøm kom på banen for Napoli efter 67 minutter uden at kunne ændre på resultatet.

Atalanta er nummer seks med 50 point, mens Napoli har 45 point på ottendepladsen.

Midtbanespilleren Morten Frendrup spillede hele kampen for Genoa, der spillede 1-1 hjemme mod Frosinone.