Lyngby overrasker med ti mand: Slog Esbjerg ud

Trods over en time i overtal, kunne Esbjerg ikke knække Lyngby-koden, og det resulterede altså i et pokalexit for vestjyderne.

Dagens anden DBU Pokalkamp blev afviklet i Lyngby, hvor vestjyderne fra Esbjerg var på besøg.

Superliga-gæsterne var forhåndsfavoritter til opgøret trods en sløj start på sæsonen, men David Nielsens tropper imponerede igennem kampen.

Og det var faktisk på trods af, at de allerede i det 33. minut måtte se sig reduceret til 10 mand, da Daniel Jensen fik sit andet gule kort i kampen.

Ved pausen var stillingen 0-0, og det var trods at gæsterne var i overtal i form af både spillere og chancer.

Den vestjyske dominans fortsatte i anden halvleg, men det hjalp ikke meget. En sprudlende Viktor Noring i Lyngby-målet gjorde hele forskellen, da han gang på gang pillede Esbjerg-spillernes forsøg på mål.

Og lige netop det skulle blive vendepunktet. For uden de redninger havde Lyngby næppe haft en chance i kampen, men det havde de altså nu. Det udnyttede hjemmeholdet på flotteste vis, da de med fem minutter igen scorede til 1-0. Casper Højer sparkede bolden direkte ind på frispark.

Minutter efter måtte hjemmeholdet se reserven Dennis Sørensen bortvist fra bænken, da han i det tekniske felt kastede en flaske i jorden, men det ændrede altså ikke på kampens resultat. Lyngby snuppede uventet avancement-billetten fra Esbjerg, der spillede i en time i overtal.