Randers sender Hvidovre tættere på afgrunden

Mohamed Fuseini fortsatte søndag målformen for Randers FC, der vandt med 3-1 ude over Hvidovre.

Med en 3-1-sejr på udebane sendte Randers FC søndag Hvidovre IF tættere på nedrykning fra Superligaen.

Den ghanesiske angriber Mohamed Fuseini indtog en hovedrolle for gæsterne med to scoringer.

Fuseini, der denne vinter er hentet på en lejeaftale hos østrigske Sturm Graz, lavede i sidste weekend hattrick, da Randers bankede Lyngby med 6-2.

Den formstærke angriber slog til med det første mål allerede efter tre minutter i en aggressiv start for Randers.

Bolden sprang lidt tilfældigt rundt i Hvidovre-feltet i forbindelse med et hjørnespark til gæsterne. Tammer Bany fik kontrol over kuglen og satte Fuseini op til et vellykket skudforsøg, der endte højt i målet.

Ti minutter senere blev en fejlaflevering på midten af banen fra Hvidovres Lirim Qamili kostbar. Gæsternes Lasso Coulibaly opsnappede bolden, og så slog Randers en hurtig kontra.

Mohamed Fuseini kom løbende i et overlap og lagde den efterfølgende fladt i mål til 2-0.

Ghaneseren fik frem mod pausen et par fine muligheder for at fuldføre sit andet hattrick i to kampe i træk, men kvaliteten i afslutningerne var ikke helt god nok.

Ti minutter før pausen skulle Fuseini inde foran mål i fri position blot sætte en flad inderside på en tværpasning, men han ramte forbi kassen.

Det så sort ud for Hvidovre ved pausen, men indskifteren Mads Kaalund gav hjemmeholdet en drømmestart på anden halvleg.

Finurlige kombinationer i Randers-feltet med en hælaflevering fra Christian Jakobsen bragte Mads Kaalund i en fri position, og han fik reduceret til 1-2.

Hvidovre var langt bedre med i de sidste 45 minutter. Kombinationerne flød meget bedre, og inde foran mål havde oprykkerne en konstant trussel i luftrummet i form af Simon Makienok.

På vej ind i overtiden afgjorde Randers opgøret på et kontraangreb, der endte hos Stephen Odey, der via stolpen fik sendt bolden i mål til 3-1.

Randers topper nedrykningsslutspillet med 29 point, mens Hvidovre er sidst med 11 point. Hvidovre har 13 point op til Lyngby, der er placeret lige over nedrykningsstregen.