Se alle målene i Randers' sejr over AGF

Mikael Ishak scorede to gange i Randers FC's 4-1 sejr over AGF i fredagens sene Superligakamp.

Gik du glip af målene i østjyske derby mellem Randers FC og AGF, har du her mulighed for at se dem.

I det 13. minut bragte Mikael Ishak Randers foran på et straffespark, som blev begået mod ham selv. TV-billederne lignede dog, at forseelsen blev begået uden for AGF's straffesparksfelt.

I det 41. minut kunne Stephan Petersen udligne med et skud uden for feltet efter en fiks detalje af holdkammeraten Mate Vatsadze.

Jonas Borring, der var kampens bedste spiller, udnyttede, at AGF's offsidefælde kiksede, og han kunne alene igennem bringe Randers på 2-1.

Madla Massango udbyggede føringen det 84. minut, efter AGF havde satset alt for at udligne.

I kampens overtid slog Mikael Ishak sejren fast med sit andet mål, efter han ikke havde scoret i fem kampe i træk.