Tidligt rødt kort kostede for Brøndby mod AGF

AGF fik en 2-0-sejr på hjemmebane mod Brøndby, der spillede med en mand i undertal i store dele af kampen.

AGF var undertippede inden opgøret mod Brøndby, men det var alligevel aarhusianerne, som kunne glæde sig over tre point efter kampen.

Hjemmeholdet kom også bedst fra start, da Hjörtur Hermannsson kom til at sende bolden i eget mål efter et hjørnespark, hvor han var i tæt duel med Jesper Juelsgård.

Meget værre blev det for Brøndby blot 10 minutter senere, da Benedikt Röcker fik marchordre efter at have tacklet Martin Spelmann som sidste mand. Det lignede en helt korrekt dom, og så var det opad bakke for Brøndby, som måtte spille de sidste 66 minutter 11 mod 10.

Brøndby lod sig dog ikke kue af AGFs føring og det faktum, at de var en mand i undertal, for Alexander Zornigers mandskab jagtede en scoring, der ville bringe balance i opgøret.

Den kom dog ikke, selvom der undervejs var store muligheder til flere Brøndby-spillere, heriblandt Simon Tibbling, som måtte se sit forsøg blive reddet på imponerende vis af Alexander Jovanovic.

I overtiden kom AGF på 2-0, da indskiftede Mikkel Rask omsatte efter et oplæg af Jakob Ankersen.

Med sejren rykkede AGF op på 10. pladsen i Superligaen, hvor de nu har syv point. Brøndby er nummer fem med 10 point.