Persondatapolitik

Du finder her oplysninger om Tipsbladets privatlivspolitik herunder vores brug af cookies. Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.

1. Generelt
Dette website/denne app udbydes af TB Medier ApS, og når du klikker dig ind på websitet, indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet/app'en. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

1.1 Accept
Ved at bruge Tipsbladets websites accepterer du nedenstående vilkår. Tipsbladet forpligtiger sig til at overholde de af Foreningen af Danske Interaktive Medier (FDIM) til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.

2. Cookies
Dette website/denne app anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Tipsbladet.dk anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører efter fælles branchestandarder.
  • Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.
Formål med brug af cookies på websitet: Intern 1. parts cookie Ekstern 3. parts cookie
Teknisk funktionalitet Ja Ja
Trafikmåling Nej Ja
Annonceafvikling Nej Ja
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering Nej Ja

 

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere  for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

2.5 Gemius (trafikmåling)
Websitet anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik

Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer. Læs mere om persondata i Gemius Audience.

Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

2.6 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet/app'en bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.7 Annoncører og annoncenetværk
Når der vises bannere på tipsbladet.dk og i Tipsbladets apps, kan annoncøreren vælge bruge cookies til at måle hvordan banneret vises. Nogle annoncører indgår desuden i større annoncenetværk. Her kan cookies være med til at sikre at du fx ikke får det samme banne at se igen. Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler cookie-oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg

Annoncer på tipsbladet.dk styres via et system fra Emediate.

2.8 Teknisk funktionalitet
Vi bruger bl.a. tekniske cookies når deltager i afstemninger og konkurrencer, vælger kampe i livescore og tilmelder dig nyhedsbrev.

2.9 Samarbejdspartnere
Vores samarbejdspartnere Kanalsport.dk (video), danskfodbold.com (fodboldstatistik) og Visiolink E-pages (e-avis) sætter cookies på tipsbladet.dk til trafikmåling. Enetpulse (fodboldstatistik og livescore) sætter cookies til trafikmåling og til at huske dine indstillinger i livescorecentret.

For at styrke kvaliteten af vores journalistik, bringer vi nogle gange fotos og videoer fra websites såsom flickr og YouTube. Sider med denne type indlejret indhold kan sætte cookies fra disse websites. Når du bruger en 'del'-knap, kan der ligeledes blive sat en cookie fra den tjeneste som du har valgt at dele indholdet igennem (fx facebook, Twitter eller lignende). Tipsbladet kan ikke kontrollere om sådsanne cookies sættes, og du skal derfor indstille dette i din browser eller kontakte den pågældende tjeneste for yderligere information om deres cookiepolitik.

Har du spørgsmål til cookies som er blevet sat efter et besøg på dette site/denne app, så kontakt os meget gerne på web@tipsbladet.dk

3. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Tipsbladet, skal du rette henvendelse på web@tipsbladet.dk eller telefon 49 70 89 00. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug. I forbindelse med salg af abonnementer på Tipsbladet gælder følgende vilkår.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Den dataansvarlige i forbindelse med Gemius cookies er FDIM, Bredgade 33A, 1260 København K. Databehandleren er Gemius S.A., Woloska 7, 02-675 Warszawa, Polen. Gemius Denmark ApS har adresse på Dampfærgevej 3 st. th, 2100 København Ø. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Gemius Denmark ApS på e-mailadressen netsoftware@gemius.dk eller telefon: 39 200 440 

Senest revideret 9. september 2013 - præcisering af af cookiepolitik og justeringer i forbindelse med udgåede tjenester.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Sommerens transfers i Superligaen

00:38 Transfervinduet er lukket. Sådan handlede de 12 Superliga-klubber. Læs mere
 

Negredo udlejes til Valencia

00:11 Alvaro Negredo udlejes til Valencia det kommende år, bekræfter klubben på dens officielle Twitter-profil. Læs mere
 

Midtjylland bekræfter aftale med Arsenal-spiller

01/09 Arsenals Kristoffer Olsson skifter til FC Midtjylland på en lejeaftale frem til januar. Læs mere
 

Officielt: Zimling til Ajax

01/09 Den hollande avis De Telegraaf siger, at Niki Zimling skal spille resten af sæsonen for Ajax Amsterdam på en lejeaftale. Læs mere
 

SønderjyskE: Bliver et scoop med Pourié

01/09 SønderjyskE bekræfter over for tipsbladet.dk, at man er ved at lægge sidste hånd på en aftale med Marvin Pourié. Læs mere