• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Dame N'Doye scorer maksimum-point fra samtlige trænere i Tipsbladets kåring af Superligaens bedste spiller i foråret 2011.

Af Tipsbladets netredaktion

FC København har sat rekord på rekord i denne sæson, og nu bidrager holdets og ligaens topscorer Dame N'Doye til mere: Superligaens trænere har enstemmigt kåret FCK-angriberen til Forårets Profil i ligaen.

Samtlige trænere har N'Doye øverst på listen, og det er aldrig sket før igennem de mere end 15 år, Tipsbladet har kåret profilen i hver halvsæson.

Dame N'Doye scorer 55 point fra de 11 trænere i Superligaen, der har haft mulighed for at stemme på ham. Reglerne siger, at en træner ikke må stemme på egne spillere, så Ståle Solbakken har i stedet Niels Lodberg fra Horsens på førstepladsen.

Lodberg slutter som samlet treer i afstemningen, mens Dame N'Doyes holdkammerat i FC København, Christian Bolanos, bliver en flot nummer to.

- Det er altid en stor ting for en spiller at vinde en sådan pris. Alle spillere vil gerne have noget på cv'et, når de stopper karrieren, og jeg er glad for at have vundet. Jeg har arbejdet hårdt, fået god hjælp fra holdet og gjort hvad jeg kunne for at ramme målet her i foråret, siger Dame N'Doye til Tipsbladet om kåringen.

Senegaleseren, der har scoret fantastiske 12 mål i forårets 12 Superliga-kampe, tror dog ikke, at han nået sit absolutte topniveau.

- Jeg kan gøre mere. Jeg bliver bedre og bedre jo mere jeg arbejder, bedyrer Forårets profil, der ikke kan sætte dato på, hvornår han forlader den danske Superliga til fordel for en klub i en af de store ligaer.

- Det ved kun Gud, slutter angriberen.

Dame N'Doye sørger med sin nyvundne status for at profil-titlen bliver i FC København. William Kvist blev senest kåret som efterårets profil 2010.