• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

11 fodboldpublikationer. 11 spillere. Ét hold. ESM kårer Månedens Hold i Europa.

Af Morten Top

Sådan gør vi

ESM (European Sports Magazines) består af 11 af Europas største og mest hæderkronede fodbold- og sportspublikationer. Hver måned stemmer hvert medie på sine 11 kandidater fra Europas topligaer, hvorefter spillerne med flest stemmer samles på Månedens Hold. ESM står desuden for priserne Årets Målmand i Europa, Årets Træner i Europa og Den Gyldne Støvle. ESM er ligeledes medstifter og officiel mediepartner på FIFA World Player of The Year. (top)

Gianluigi Buffon, Juventus, 2 stemmer

Den italienske landsholdskeeper har været det helt store lyspunkt for Juventus i oktober. Selvom holdet er inde i en lille krise, kan Buffon takkes for, at det alligevel er blevet til sejr i tre af seks kampe.

Maicon, Inter, 3 stemmer

Inter er på cruise control i Serie A, hvor det i oktober blev til sejr i alle fire kampe. Med en målscore på 14-4. Samtidig var Maicon på pletten som målscorer i 5-0-sejren mod Genoa.

Alessandro Nesta, AC Milan, 5 stemmer

Få havde troet, at Alessandro Nesta kunne finde sit gamle niveau efter sin lange skadesperiode. Men det kunne han. Nesta vendte desuden 1-0 til 1-2 mod Chievo på to hovedstødsmål.

John Terry, Chelsea, 5 stemmer

En målscore 16-2 og fire sejre taler for sig og rækker til førstepladsen i Premier League. I det regnestykke har John Terry orkestreret forsvaret og sikret Chelsea sikkerhed i defensiven.

Ashley Cole, Chelsea, 5 stemmer

Samme regnestykke som Terry, men Ashley Cole har samtidig hjulpet med det offensive. Eksplosiv og angrebslysten op ad venstresiden, men også med tilbage når det kræves.

Cesc Fabregás, Arsenal, 6 stemmer

Arsenal-anføreren har været helt suveræn. Både som kaptajn og som offensivt es. Når Arsenal er pressede går han forrest, og det betød i oktober to scoringer til den unge spanier.

Frank Lampard, Chelsea, 7 stemmer

Er valgt til holdet som stemmetopscorer, og det er ikke uden grund. Historien er lidt den samme som med Fabregás, men bare med fire scoringer. Og denne måned har det ikke været på straffespark.

Jesus Navas, Sevilla, 5 stemmer

Den unge spanier har været flyvende på Sevillas højrekant. Til hverdag er Navas en nervøs ung mand med hjemve, når han er få kilometer fra hjembyen, men den nervøsitet har han ikke haft med på banen.

Alexandre Pato, AC Milan, 4 stemmer

Er virkelig begyndt at leve op til forventningerne. Anden fra Pato Blanco fylder efter bedste evne hullet fra Kaká, og det kulminerede i en suveræn præstation mod netop Real Madrid.

Fernando Torres, Liverpool, 4 stemmer

At han Torres kan score mål er ingen hemmelighed, men spillerens store betydning for Liverpool er virkelig blevet evident. Når han ikke er med, har Liverpool store problemer offensivt.

Luis Suarez, Ajax, 7 stemmer

Lige så overbevisende entré som Lampard. Ajax-angriberen har henrykket alle med sin skarpe målnæse, der i oktober dryppede seks scoringer af sig. En enkelt i Europa League.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020