• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Det var en fantastisk eftermiddag for Brøndby (og FC Midtjylland), mens FC København stadig ikke har fundet formlen til at klare sig uden Zeca, Falk og Daramy.

Af Troels Bager Thøgersen

NYHEDSOVERBLIK: Fem kampe tilbage i Superligaens efterår, fuldt fart på i Newcastle og Manchester, tilskuerproblemer i Århus og Gianni Infantinos vanvidsprojekt i FIFA. Tipsbladets chefredaktør ser tilbage på ugens største begivenheder og det, der venter i weekenden.

Af Troels Bager Thøgersen

Jan Carlsen er dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven.

Af Jan Carlsen

LEDER: Det er to mandskaber under pres, der mødes søndag i det københavnske derby. Men presset er størst på FCK, påpeger Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen.

Af Troels Bager Thøgersen

Selvfølgelig skal Newcastle og Saudi-Arabien ikke have lov at lave fup-sponsoraftalen til 17 milliarder kroner, men det forhindrer ikke ejerne i Manchester United og Liverpool i at være nogle dobbeltmoralske hyklere.

Af Troels Bager Thøgersen

Der er ingen tvivl om, at Ole Gunnar Solskjær gør sit bedste for Manchester United, men det ser bare ikke ud til at være nok. Et barsk program forude gør det fortjente nederlag til Leicester ekstra bekymrende.

Af Troels Bager Thøgersen

NYHEDSOVERBLIK: Danmarks VM-billet, nye Qatar-problemer for DBU, Saudi-Arabiens køb af Newcastle og opvarmning til anden halvdel af Superligaens grundspil. Tipsbladets chefredaktør ser tilbage på ugens største begivenheder og det, der venter i weekenden.

Af Troels Bager Thøgersen

Jan Carlsen er dommerobservatør og en af Europas mest venansete fortolkere af fodboldloven. Hver uge giver han sine syn på aktuelle situationer fra fodboldverden.

Af Jan Carlsen

Der skal lægges puslespil i FC København efter Zecas skade.

Af Troels Bager Thøgersen

På 10 år er ikke sket nok med menneskerettigheder og arbejdernes forhold i Qatar, der berettiger dansk deltagelse ved VM 2022. Dermed er det tid for DBU til at melde fra, også for fremtidige generationers skyld.

Af Troels Bager Thøgersen

Pages