Brøndby - FC Nordsjælland på søndag er en kamp om fodboldkulturen i Superligaen og endnu en test af, om Zorniger og Brøndby så rigtigt ved at gå væk fra jagten på en stil, der minder om FCN's.

Blog: Åge Hareide lignede aftenens gladeste mand, da Danmark i går kvalificerede sig til VM. Det forstår vores skribent godt.

Jan Carlsen ser nærmere på aktuelle situationer i dansk og international fodbod, hvor dommer-afgørelser og fodboldreglerne bliver gransket.

AGF formår ikke at kyse modstanderne med hårde tacklinger og gule kort - burde fremgangsmåden mon være en anden?

AC Horsens har med begrænsede økonomiske midler lykkes med at stable et fysisk stærkt og konkurrence-dygtigt hold på benene.

AGF's fankoordinator Anders Elbæk Kristensen tager kamptidspunkter og lange udebaneture op i en kronik om kampprogrammet i Superligaen.

Christian Eriksen har været flyvende for både Tottenham og det danske landshold i 2017 - men det store sommerskifte er langt fra sikkert

Jan Carlsen hiver fat i fodbold-reglerne, der uge for uge byder på masser af frustrationer, tvivl og spørgsmål.

Masser af Superliga-klubber har fået nyt eller gennemrenoveret fodboldstadion - I Aarhus kører snakken fortsat frem mod næste måneds kommunalvalg.

Jan Carlsen ser uge efter uge nærmere på aktuelle situationer, hvor dommerens ageren eller fodboldloven bliver taget under behandling.

Pages