Brøndbys problemer tårner sig op, mens FCK viste sig offensivt brølstærke med Daramy i fint comeback, mener Tipsbladets chefredaktør, Allan Olsen

Af Allan Olsen

LEDER: Evertons dybe fald bør skræmme livet af storforbrugende rivaler i Premier League, mener Tipsbladets chefredaktør.

Af Troels Bager Thøgersen

KOMMENTAR: FC Barcelona bryder alle normer for anstændig opførsel, når man forsøger at tvinge spillere ud eller få dem til at nikke ja til lønnedgang, så man kan finansiere sommerens indkøbsfest, mener Tipsbladets chefredaktør.

Af Troels Bager Thøgersen

Pione Sisto har heldigvis lagt i kakkelovnen til et brag af et efterår - også selvom faren for fiasko altid lurer i nærheden af FCM-profilen, mener Tipsbladets chefredaktør Allan Olsen.

Af Allan Olsen

LEDER: Premier League begynder i denne weekend, og det er en uge tidligere end normalt på grund af VM-slutrunden i Qatar, der lægger hårdt pres på fodboldkalenderen.

Af Troels Bager Thøgersen

ANALYSE: Det er så småt en tradition, at Evander sættes i forbindelse med store transfers. Vi ser nærmere på, hvorfor der er mere på spil end bare penge for FCM.

Af Troels Bager Thøgersen

KOMMENTAR: Viborg og Silkeborg viste søndag, at der er rum til forbedring hos FCK og Brøndby, og at sæson to ikke ender i tårer hos 2021-oprykkerne, med mindre deres hold bliver rippet på transfermarkedet i august.

Af Troels Bager Thøgersen

ANALYSE: FCK skal have en ny angriber, men er det værd at sætte transferrekord så kort før to vitale CL-kampe, hvor den nye mand dårligt kan nå at lære holdkammeraternes navne?

Af Troels Bager Thøgersen

Jan Carlsen er dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven. Her ser han nærmere på et par af forslagene til lovændringer, der er kommet fra FIFA's fodbolddirektør Arsène Wenger.

Af Jan Carlsen

KOMMENTAR: Bo Henriksen er fortid i FC Midtjylland kort inde i den nye sæson. Nu er tiden inde til, at FCM vælger en hamrende dygtig udenlandsk træner, der vil udfordre klubben.

Af Troels Bager Thøgersen

Pages