Video : Tipsbladet
Generelle

Hylder landsholdet: Hvilket svar!

Det var et dansk landshold med masser af energi og brystet skudt frem, mener Tipsbladets chefredaktør, Allan Olsen.

OFELIA PLADS - der før har været midtpunkt for fodboldfester - midt i København husede klassisk musik under braget mellem Danmark og England, men det var alligevel Morten Hjulmand, der fik stortrommen til at buldre.

Er du vanvittig et hug fra i omegnen af 25 meter. Utagelig for Jordan Pickford i Englands mål - og en vital udligning for Danmark efter Harry Kanes føringsmål.

I DET HELE taget så er Morten Hjulmand både nutidens og fremtidens anker på den danske midtbane. Hele tiden involveret, spilbar, velorienteret. Go’ på kuglen - og altså med et brag af et højreben.

Ja, måske er det at tage den for langt, men han bør være en af de første på holdkortet - og ja, selvom de sikkert begge hader det, så er det ikke svært at se en god portion Thomas Gravesen i Morten Hjulmand.

KAMPEN MOD ENGLAND var også det perfekte svar fra både Kasper Hjulmand og det danske landshold efter skuffelsen mod Slovenien.

Den danske landstræner havde sat sit hold op med den rigtige energi og gameplan - og ja, så adresserede han problemerne med noget tidligere udskiftninger end mod Slovenien og var aktiv i det taktiske felt.

Ja, i det hele taget langt mere på toppen af sit game - og reagerede også hurtigt på, at Victor Kristiansen aldrig ramte topniveauet og virkede ramt efter blamagen ved Englands føringsmål.

DET KAN GODT være, at England var langt ringere end forventet, men det var også et dansk landsholds fortjeneste.

England har stjernerne - men Danmark havde holdet!

Det fede var, at der ingen frygt var for at komme frem over isen, at byde de engelske stjerner op til dans - og gå 100 procent efter sejren. Fedt at se!

De pressede englænderne til at lave fejl - og fik dem, men fik ikke slået kapital af det, men i det hele taget så viste landsholdet igen, at de rød-hvide er bedre, når modstanderne også er det.

CHRISTIAN ERIKSEN kom ikke på tavlen, men det er virkelig opløftende at se, hvordan han kommer i bedre og bedre spilleform. Han er ved at få det rigtige tempo og touch - og beviste igen, at han er instrumental for dansk succes. Han er stadig den spiller de andre kigger efter, når de har bolden. 

DET KAN GODT VÆRE, at vi stadig ikke har vundet en kamp ved dette EM, men fornemmelsen omkring det danske landsholdet er bare løftet voldsomt.

Det samme gør mulighederne for avancement fra gruppen. Nu skal Danmark formentlig bare have et enkelt point mod Serbien, men selvfølgelig skal Danmark gå efter sejren - og den mulige førsteplads i gruppen.

JA, FODBOLD kan hurtigt vende - og det er kampen mod England et perfekt eksempel på.

Så selvom kritikken måske er haglet ned over landsholdet, så leverede de selv det perfekte svar - og tak for det!