C/N: Fem handler der bør ske i vintertransfervinduet. Del 1
Illustration
Generelle

C/N: Fem handler der bør ske i vintertransfervinduet. Del 1

Her er fem blandede landhandler til vinter. De sker måske ikke, men det burde de gøre. Dette er starten på en nye serie frem til transfervinduet lukker igen. Der kommer fem nye handler en gang om ugen.

Kenneth Zohore fra Fiorentinas 5. hold til OB

OB har brug for en stor og stærk angriber. Kenneth Zohore har brug for en klub, der har bare en anelse tro på ham. Derfor er det egentlig et godt match, selvom OB er lidt en kirkegård for pæne profiler. Bare spørg Dusan Djuric eller Marcus Pedersen. Tvivlsomt, at OB kan købe ham fri, men det er livsnødvendigt, at de finder en angriber, hvis klubben ikke skal ligne AGF ENDNU mere.

Dame N'Doye fra Lokomotiv Moskva til Newcastle

Newcastle burde fortsætte den lange tradition med at finde en stor (sort) angriber, der kan finde 5-7-9 scoringer for dem i foråret. Her er N'Doye idel, hvis han skal nå en af de store ligaer inden, han fylder 30 år, så er det nu.

Marco Reus fra Dortmund til Bayern München

Ja, de rige bliver rigere. Noget tyder på, at Reus bliver den næste store Dortmund-spiller, der forlader Westfalenstadion. Optimalt sker det først i sommerpausen 15, men efterspørgsel på en angivelig købsklausul, der er til at betale, vil tiltrække mange bejlere. Herunder Chelsea og Arsenal. Men hvis Mathias Sammer og resten af Säbener Strasse atter engang skal vise større snilde end de fleste klubber, så sker købet allerede til vinter, hvor Reus så først skifter til sommer. Det giver også Bayern München en legitim årsag til at skille sig af med Franck Ribery.

Andreas Blomqvist fra Mjällby til Brøndby IF

Man skal ikke have fulgt Brøndby særlig meget for at opdage, at der er en vis antipati med den tunge Martin Ørnskov på 6'er-positionen. Det vrimler dog ikke med gode 6'ere. Malmö FF har ovenpå Champions League-deltagelsen iværksat en støvsugning af det svenske marked, blandt andet skifter Oscar Lewicki og Erik Andersson til klubben. Mjällbys Andreas Blomqvist skifter med stor sandsynlighed klub, og selvom det er hold som Esbjerg og FC Nordsjælland, der er sat i forbindelse med den svenske landsholdsspiller, så burde det faktisk være Brøndby, der skulle hente den svenske midtbanespiller. Der er nemlig ikke mange gode tilbage i Sverige.

Gilberto Marcena fra Kina til FC Nordsjælland

De har egentlig altid været interesseret i ham, Gilberto Marcena. Helt tilbage fra Holbæk-tiden. Men nu er timingen der. Men det er lidt buyer beware. Ingen kender den nøjagtige stand på Gilberto Marcena. Og FC Nordsjælland har ikke udpræget held med at hente for gamle angribere. Fx. Sibusiso Zuma, Jose Junior og Morten Nordstrand. Men selvom, der kommer en islænding Gudjon Baldvinsson, så kan fristelsen være for stor. Gammel kærlighed ruster ikke.