Podcast:
2017-09-18 20:00

Det er blevet mandag, og De Falske 9'ere sidder som sædvanlig klar til at gennemgå weekendens runde i Premier League i den ugentlige podcast

Det er alfabetisk rækkefølge på 11. bogstav, der i øjeblikket afgør, hvem der er Premier Leagues duks. De to Manchester-klubber er stukket af med 13 point for fem kampe og imponerende 16-2 i målscore.

Alligevel er det som om, at enhver ros af de to nordvestengelske klubber er efterfulgt af et 'men':

"... men var Citys to første mål ikke offside mod Watford?"

"... men havde City ikke let spil en mand i overtal mod Liverpool?"

"... men spillede United virkelig godt nok til at vinde 4-0 over Everton?"

"... men er Uniteds offensiv ikke mere kynisk end sprudlende?"

I denne podcast kigger vi nærmere på de to Manchester-klubber og de mange forbehold, der lige nu bliver taget for hvad der ligner en foreløbig kulmination på de to ærkerivaler Pep Guardiola og José Mourinhos projekter.

Desuden kigger vi nærmere på pointdelingen og David Luiz' rødt-kort-hattrick mod Arsenal, da Chelsea tog imod London-rivalerne, Liverpool i velkendte problemer mod rækkens såkaldt mindre hold og Newcastles højdepring i tabellen efter tre vundne sejre på stribe.

Endelig skal vi også forbi Roy Hodgsons debut som Crystal Palace-manager, en meget, meget gammel rapsang og en tilsvarende bedaget historie om en Odense-borgmester, der gik MMS-amok.

Alt dette i denne uges udgave af De Falske 9'ere, som du finder LIGE HER eller i din forestrukne podcast-app.

-----

De Falske 9'ere er landets ældste dedikerede Premier League-podcast. Perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for verdens største liga.

Podcast:
De Falske 9'ere er landets ældste dedikerede Premier League-podcast. Nåede du ikke weekendens runde, så lyt med, når Andreas, Martin og Aidin kaster sig over ugens gang i det fodboldengelske med grovfil og højt humør.
SENESTE NYT...