Premier League-podcast: Intet nyt er dårligt nyt for West Ham
Generelle

Premier League-podcast: Intet nyt er dårligt nyt for West Ham

De Falske 9'ere er klar med denne uges podcast, hvor sjette spillerunde af Premier League får en tur med tættekammen.

Når en pokal-sejr på hjemmebane foran 40.000 tilskuere kommer til at handle om et halvtomt stadion og en bænkevarmers vrede forældre, som ved en fejl bliver placeret blandt udeholdets tilhængere, så er man fanget i en god gammeldaws negativ spiral.

Og det er lige præcis sådan en, Slaven Bilic's tropper fra West Ham befinder sig i. Og den onde cirkel fik i weekenden endnu en optegning med passeren i form af et solidt nederlag til Southampton.

Hvad gør man nu, hvis man er West Ham? Altså ud over at opdatere sit kort over stadions i Championship, som det mest populære forslag på melodramatisk vis var på et fanforum efter kampen.

Det kigger vi blandt meget andet nærmere på i det nyeste afsnit af De Falske 9'ere, hvor vi naturligvis også slår et smut forbi Manchester United og Arsenal, hvor de to gamle perlevenner José Mourinho og Arsene Wenger havde anderledes optur i den mod henholdsvis de forsvarende mestre og de sædvanlige party poopers fra Chelsea.

Endelig zoomer vi ind på Sunderlands tiltagende problemer i bunden af rækken, Tony Pulis' 1.000-kamps jubilæum og diverse fodboldspilleres (og podcasteres) mere eller mindre heldige ageren på de sociale medier.

Alt dette og meget mere i denne uges afsnit, som du finder LIGE HER.

---

De Falske 9'ere leverer ugentlig podcast fra og om Premier League - perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold. Find den lige her på tipsbladet.dk, iTunes eller din faste podcastudbyder.