Video : Tipsbladet
Generelle

Jeg husker ikke at have set det før

Fanklubben giver mikrofonen til OB-fan Morten Bech Højgaard, der kommenterer situationen omkring OB, der i dette forår ikke har en fast anfører.

Jeg tror, der var mange, der undrede sig, da Søren Krogh præsenterede den nye anfører(-gruppe) i OB bestående af Martin Hansen, Filip Helander, Tom Trybull og Bashkim Kadrii, mig selv inklusiv.

Martin Hansen er langtidsskadet og derudover i mine øjne langt fra spilletid, og de tre sidste har kontrakter, der løber ud til sommer.

Jeg vil tro, at det skal ses i det lys, at OB’s målsætning er overlevelse, og fremtiden går kun til slutningen af maj. Derudover er det kommet frem, at man tror på, at Kadrii og Trybull forlænger, samt at Trybull uddanner sig til træner og hjælper til på U-17.

Ricard Møller-Nielsen sagde engang ”En fodboldspiller dur ikke, hvis han ikke kan løbe Fyn rundt uden at trække vejret.”, det har vi i Trybull.

I Kadrii har vi en nutidig legende i OB. Helander en styrmand i forsvaret, som gør dem omkring sig bedre. Så min undren går p.t. mest på Martin Hansen.

At anførerbindet så går på omgang, mener jeg ikke have set før i klub-regi, så det er da en anderledes måde at gøre tingene på, men umiddelbart er det ikke noget, det bekymrer.

Jeg håber dog, at de blæser os alle sammen bagover i foråret og ligger sig lige en placering over ”vores 8. plads”, slår AGF i Europa Playoff, så de kan tage turen i Europa næste år.

Morten Bech Højgaard
OB-fan og civilingeniør

Kroghs start var jo præget af brandslukning i de sidste kampe i efteråret, så det er først nu vi skal se, hvad han kan. Jeg har fulgt lidt med i træningskampene, og der er en opadgående kurve i formen.

Med overlevelse som målsætning virker det naturligt af få stivet defensiven af, så vi får vunder flere 1-0 kampe, som vi kalder ”nær-erotiske oplevelser”. Så jeg tror på Krogh (det bliver jeg nødt til), og at vi nok skal klare den, men jeg tror ikke, det bliver kønt!

OB’s målsætning i foråret er som sagt overlevelse, og det er jo det, de så skal måles ud fra. Så selvom jeg er skuffet over, at de ligger, hvor de gør, så må succes måles ud fra overlevelse eller ej. Jeg tror da også på succes på den parameter i foråret.

Jeg håber dog, at de blæser os alle sammen bagover i foråret og ligger sig lige en placering over ”vores 8. plads”, slår AGF i Europa Playoff, så de kan tage turen i Europa næste år.

Vi skal jo huske at dyrke den lyse side.

Skriv til Morten Bech Højgaard på FanklubbenOB@tipsbladet.dk.