Video : Tipsbladet
Generelle

FC Nordsjællands transferønsker: Gå på rov i OB!

Hvilke spillere vil FC Nordsjælland-fan Kasper Henriksen have ud denne sommer, og hvilke spillere vil han have ind? Det svarer Fanklubbens FCN-repræsentant på her.

UD

Rocco Ascone: Potentialet, der aldrig er blevet helt forløst. Efter et blandet lejeophold, valgte klubben overraskende nok, at købe ham i Lille og gav ham en lang kontrakt på fem år. Men spilletiden har været minimal og det er alt for lidt, vi har set til de smukke mørke krøller! Måske han skal lejes ud en sæson eller to.

Erik Marxen: En fantastisk person og en vigtig brik i omklædningsrummet og en stærk mentor for de unge spillere i truppen. Men spilletiden synes at være alt for langt væk for den ellers stærke midterforsvar, der b.la. viste sig flot frem i pokalturneringen, når det brændte på.

Milan Iloski: En angriber fra USA, som vi ikke har set skyggen af, siden han blev præsenteret. En case, der for mange fans virker besynderlig. Om det er en gentlemanaftale eller et symbol på et kommende samarbejde med San Diego, ved jeg ikke, men en spiller på 24 år skal spille i FCN og ikke bare være en træningsspiller.

IND

Peter Ankersen: Kontraktfri spiller, der kan gå direkte ind som en erstatning, og som kan spille begge backs med høj kvalitet og en masse rutine. Det kunne jeg godt se være en win/win for begge parter.

Mark Brink: Central midtbanespiller på 26 år, som kunne være en fin erstatning for Jeppe Tverskov, når han tager til San Diego til vinter.

Tobias Slotsager: Ungt OB-talent på kun 18 år, som er alt for god til at skulle spille 1. division. Han kunne være fremtidens mand i FCN, hvor også Noah Markmann snart byder sig til. Nagalo bliver nok solgt inden for nærmeste fremtid, og desværre holder Kian Hansen ikke for evigt. Desuden synes jeg ikke, at Lucas Hey har vist det niveau, som man så ham på tidligere i Lyngby.