Video : Tipsbladet
Generelle

Frækt bud: Han kan blive ny FC Nordsjælland-træner

Kasper Henriksen er stor FC Nordsjælland-fan, og han fortæller om nogle bekymringer omkring fremtiden i klubben, der mister cheftræner, sportschef og en del spillere.

Jeg må indrømme, at jeg er noget ked af, at sige farvel til så mange spillere på én gang.

Vi vidste jo godt på forhånd, at Schjelderup skulle tilbage til Benfica, og at vi ville sælge flere profiler, som vi plejer. Men denne sommer kommer vi til at sige farvel til seks-syv spillere, og så har vi Marcus Ingvartsen og Jeppe Tverskov, der tager til San Diego til vinter.

Så det er ikke bare et eller to skridt tilbage for FCN, men nærmere tilbage til start.

For klubbens vigtigste mand, Jan Laursen, er også færdig efter 25 års tro tjeneste, og det er for mig det største tab. Og skulle det ikke være nok, så bliver Johannes Hoff Thorup også solgt.

Så står vi uden halvdelen af holdet, uden vores sportschef og vores cheftræner. Her tror jeg, at rigtig mange kan forestille sig, at jeg ryster på hænderne i forhold til den nye sæson. Men jeg er også spændt.

Kender man F.C. Nordsjælland ret, så ryster klubben ikke på hænderne, og så kan jeg forestille mig, at man ansætter Flemming Pedersen som cheftræner igen, og så står de næste spillere klar i kulissen til at tage over.

Man har allerede hentet flere lovende talenter fra akademiet, hvor især Nene og Araphat ligner fremtidens stjerner. Men hvis vi skal tillade os at drømme igen, så kræver det også, at der bliver købt ind i sommerpausen.

Et frækt bud kunne være Peter Ankersen, som kunne bidrage med noget rutine, og som kunne være en god erstatning, når vi siger farvel til Martin Frese og muligvis også Oliver Villadsen.