Video : Tipsbladet
Generelle

Ikke i tvivl: Han skal afløse Hoseth i Lyngby

Fanklubben giver mikrofonen til Lyngby Boldklub-fan Rasmus Bille Dam, der kommenterer situationen omkring den kaotiske fyring af Magne Hoseth og samtidig kommer med et bud på, hvem der skal være hans afløser.

50 dage og 2 kampe. Det er ikke Christian Andersens trænerkarriere i FC København, men derimod Magne Hoseths ditto i Lyngby. Det er de kolde og hårde facts for Lyngbys nu tidligere træner.

Efter en lykkelig skilsmisse med den islandske mafiaboss Freyr Alexandersson var det tid til luftforandring på Lundtoftevej, og ind kom trænertalentet Magne Hoseth, som havde udrettet mirakler på Færøerne.

En ung træner med sin storhedstid foran sig - med andre ord: Et rigtigt Lyngby-valg.

Det bliver bare aldrig kedeligt at holde med verdens bedste fodboldklub, Lyngby Boldklub.

Rasmus Bille Dam
Lyngby Boldklub-fan

Nu, her en kort rum tid efter, er Hoseth fyret – hvilket er atypisk for Lyngby, som generelt ikke er kendt for at trykke på panikknappen og fyre trænere til højre og venstre, på trods af historisk særdeles svingende resultater.

Det fremgår af fredagens pressemeddelelse, at det er en enig bestyrelse, som har truffet beslutningen, og selvom kritikken bør falde tilbage på ledelsen, når en træner bliver fyret efter 50 dage, så vil jeg også rose ledelsen for at træffe beslutningen nu fremfor passivt at se projektet kuldsejle med Hoseth ved roret.

Friends of Lyngby har, udover at være Danmarks mest sympatiske ejergruppe, også vist sig at være vanvittigt gode til at drive en fodboldklub. Fra at have overtaget en klub på randen af konkurs, til at kunne levere et positivt regnskab blot tre år efter og samtidig gøre Lyngby sportsligt relevante med brug af egne talenter er imponerende.

De har i hvert fald vist nok til, at jeg ikke kan se, hvorfor jeg skal være uenig med dem i beslutningen om at fyre Hoseth.

Super David Nielsen
Man skal ikke mange år tilbage, for at man på lægterne på Estadio de Lyngby kunne høre sange om en vis kropsdel på David Nielsen, som har en vis størrelse. Nu er David Nielsens græske eventyr overstået, og vi skal bruge en træner, der på kort sigt kan sikre os overlevelse i Superligaen. Det kan David. Make it happen!

De utallige op- og nedrykninger, de faste og tilbagevendende konkursrygter hvert forår, og nu en vild trænerfyring viser bare endnu engang, at kun én ting er sikkert for alle os kongeblå: Det bliver bare aldrig kedeligt at holde med verdens bedste fodboldklub, Lyngby Boldklub.