Ingen Premier League-klub kom styrket nok ud af sommeren til at kæmpe på to fronter. Vinderne er den håndfuld udenlandske klubber, der kan.

Direktør for Danske Licens Spil, Niels Erik Folmann, vil ludomani til livs og gør en indsats for at komme problemet til livs

Trænere og sportsdirektører har i årevis været irriterede over, at transfervinduet om sommeren lukker flere uger efter, at sæsonen er gået i gang. En løsning kan være at flytte Deadline Day.

Forhåbentlig er Jørgensen, Dolberg og Cornelius klar til at vise, Danmark har andre angribere end Nicklas Bendtner.

.. selv Arsene Wenger ligner efterhånden en turist. De Falske 9'ere er tilbage med den ugentlige rundtur i Premier League

Det går helt amok det der transfermarked, efter de engelske klubber har fået pengene fra en monstrøs tv-aftale. I hvert fald priserne på enkelte spillere. På klubbernes 'netspend' kan tv-pengene - endnu - ikke aflæses.

Der er nu mindre end en uge tilbage af transfervinduet, og tingene spidser til i både danske og udenlandske klubber - for hvor meget skal der satses frem mod den sidste handelsdag?

FC København skulle og kunne ikke undgå en hård straf efter den skandaløse episode på Brøndby Stadion, hvor en stor gruppe bøller på FCK’s tribuneafsnit gik i kamp med politi og kontrollører, mener chefredaktør for Tipsbaldet print, Troels Bager Thøgersen.

Mandag betyder rundtur i Premier League med De Falske 9'ere, der i denne uge blandt andet dykker ned i Manchester Uniteds gode start på sæsonen

Det kan være svært at holde styr på, hvad der er op og ned i rygterne og historierne frem mod et transfervindues lukning.

Pages