Der er ikke meget, der i optakten til landskampen mod Kasakhstan på lørdag indikerer, at det ender med en glimrende dansk aften.

”I wish I knew how to quit you”, lyder det fra Arsenal-ledelsen til Wenger – eller også er det omvendt.

Tipsbladet i Cardiff: Silva er solgt til City, Monaco holder auktion over Mbappé, men trods mere professionelt arbejde i topklubberne mangler Premier League-klubberne stadig noget, de ikke kan købe sig til.

Konflikter har der været en del af i landsholdets historie, men i næste uge handler det om at lægge det bag sig

Superligaen kan for alvor blive udfordret i forhold til 14 hold i ligaen, hvis Vendsyssel FF og FC Helsingør rykker op på søndag

Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, er i Storbritannien og ser tilbage på en håndfuld store finaler og de profiler, der havde Champions League-finalen som deres sidste kamp på den helt store europæiske scene.

Marcus Ingvartsen er en succeshistorie i dansk fodbold - men om lidt kan den 21-årige profil være væk.

Esbjerg fB har gennem de seneste to sæsoner spillet som en nedrykker, men søndag er chancen for forlænge ligalivet lidt endnu der stadig.

De Falske 9'ere gør status på samtlige 20 hold i verdens hårdeste liga

Ikke kun øjne fra Danmark og Holland hviler på Kasper Dolberg onsdag aften, hvor Ajax møder Manchester United i Europa League-finalen. Danskeren er den mest hypede Ajax-spiller før opgøret mod mægtige Manchester United.

Pages