• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

AGF og Brøndby IF er på rette strategiske spor, men der er langt op til FC København og FC Midtjylland i 2020/21-sæsonen, selvom AGF nær havde vundet sølv i juli.

Af Troels Bager Thøgersen

Det er oplagt at bruge Pione Sisto som venstre wing, men den stærke gennembrudsspiller giver FC Midtjylland adskillige måder at lægge det offensive puslespil.

Af Troels Bager Thøgersen

Trupperne kan stadig ændre sig indtil 5. oktober, men det frosne transfermarked og den pressede økonomi favoriserer Superligaens to suverænt rigeste klubber, FC København og FC Midtjylland.

Af Troels Bager Thøgersen

Jan Carlsen er dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven.

Af Jan Carlsen

Kasper Hjulmand får en benhård start som dansk landstræner, og Hjulmand er på mange måder begrænset i sit arbejde, lyder det fra Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen.

Af Troels Bager Thøgersen

Der har indtil videre været meget stille i Brøndby IF, selv om transfervinudet er åbent, og det er næppe helt tilfældigt, lyder det fra Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen.

Af Troels Bager Thøgersen

Jan Carlsen er dommerobservatør og er en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven.

Af Jan Carlsen

Jonas Dal er ny cheftræner i AC Horsens. Han kommer fra FC Fredericia, der som bekendt er tæt knyttet til de danske mestre fra FC Midtjylland. Kan det blive en trumf i ærmet for Dal?

Af Troels Bager Thøgersen

Lionel Messi satte hele fodboldens verden i brand tidligere på ugen, da det kom frem, at han vil væk fra FC Barcelona. Kan man tillade sig at kalde Messi illoyal for at søge væk fra Barca i en krisetid?

Af Troels Bager Thøgersen

City, PSG, Inter: Bejlerne til Lionel Messi står i kø, men man kan ikke udelukke at Messis ”opsigelse” også kan være et forsøg på at sparke Barca-præsident Bartomeu ud med omgående effekt

Af Troels Bager Thøgersen

Pages