• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Danmark har haft en af de vildeste uger, noget landshold har haft i årevis, men ser vi på det rent sportslige, er Danmarks nul point totalt absurd.

Af Troels Bager Thøgersen

Landsholdsspillernes lettelse over, at Christian Eriksen er i bedring, var meget tydelig på mandagens pressemøde, men deres fortælling om beslutningen om at spille kampen færdig lørdag aften vidner efter Tipsbladets chefredaktørs mening om, at spillerne blev svigtet af UEFA.

Af Troels Bager Thøgersen

Chefredaktør Troels Bager Thøgersen var i Parken lørdag og forstår her dagen efter ikke det valg, UEFA gav spillerne, landstræneren og DBU midt i en kæmpe krise.

Af Troels Bager Thøgersen

Christian Eriksen er stadig i live, og intet andet betyder noget efter en af de mest dramatiske aftener i dansk fodboldhistorie.

Af Troels Bager Thøgersen

Det behøver ikke ende som i 2011 og 2012, men Brøndby skal håndtere spillerafgange efter et mesterskab på en måde, som rivalen FC København ikke formåede i 2011 - med den selvsamme sportsdirektør.

Af Troels Bager Thøgersen

Jan Carlsen er dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven.

Af Jan Carlsen

Er det Jonas Wind eller Kasper Dolberg, der får chancen fra start for Danmark mod Finland? Et godt EM kan skyde Jonas Wind til Premier League for et rekordbeløb.

Af Troels Bager Thøgersen

LEDER: Tipsbladets chefredaktør har glædet sig meget til EM.

Af Troels Bager Thøgersen

Peter Sørensen har så ret, når han kalder landsholdets mere stille typer ud. Selv de introverte skal vise, at de vil sætte ild til alt og alle, hvis Danmark skal nå langt til EM.

Af Troels Bager Thøgersen

UEFA har inviteret de kommende VM-værter Qatar med til EM-festen via et stort sponsorat, og det viser med al tydelighed, hvordan VM 2022 bliver ved med at fylde i sportsverdenen.

Af Troels Bager Thøgersen

Pages