• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Troels Bager Thøgersen

Analyse: Her står guld- og bundkampen i Superligaen

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Hvordan står FC Midtjylland og FC København i guldkampen, kan nogen blande sig, og hvem skal ud af Superligaen?

Af Troels Bager Thøgersen

Sjældent har Superligaen oplevet et transferdrama som det, der udspillede sig med Pione Sisto, FC København og FC Midtjylland i hovedrollerne i august og begyndelsen af september.

Nu er Pione Sisto FC Midtjylland-spiller og kan blive et værdifuldt es for FCM-cheftræner Brian Priske og mesterholdet, der forsøger at balancere titelforsvaret med en tur i et europæisk gruppespil.

Men tipper Pione Sisto-handlen ligefrem favoritværdigheden i 2020/21-udgaven af Superligaen over i FC Midtjyllands favør?

Eller har FC København og Ståle Solbakken tilpas mange træk tilbage på transfermarkedet, så de ender med at stå stærkere end et FCM-hold, der i 2015/16 og 2018/19 ikke var tæt på at forsvare mesterskabet?

Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen ser i videoen øverst nærmere på de to altoverskyggende guldkandidater, runder de nærmeste forfølgere AGF og Brøndby IF og ser sidst men ikke mindst på en bundkamp, hvor især tre hold her i efteråret og begyndelsen af 2020/21-sæsonen ligner favoritterne til en dramatisk overlevelseskamp.