Video : Tipsbladet
Generelle

Analyse: Her står guld- og bundkampen i Superligaen

Hvordan står FC Midtjylland og FC København i guldkampen, kan nogen blande sig, og hvem skal ud af Superligaen?

Sjældent har Superligaen oplevet et transferdrama som det, der udspillede sig med Pione Sisto, FC København og FC Midtjylland i hovedrollerne i august og begyndelsen af september.

Nu er Pione Sisto FC Midtjylland-spiller og kan blive et værdifuldt es for FCM-cheftræner Brian Priske og mesterholdet, der forsøger at balancere titelforsvaret med en tur i et europæisk gruppespil.

Men tipper Pione Sisto-handlen ligefrem favoritværdigheden i 2020/21-udgaven af Superligaen over i FC Midtjyllands favør?

Eller har FC København og Ståle Solbakken tilpas mange træk tilbage på transfermarkedet, så de ender med at stå stærkere end et FCM-hold, der i 2015/16 og 2018/19 ikke var tæt på at forsvare mesterskabet?

Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen ser i videoen øverst nærmere på de to altoverskyggende guldkandidater, runder de nærmeste forfølgere AGF og Brøndby IF og ser sidst men ikke mindst på en bundkamp, hvor især tre hold her i efteråret og begyndelsen af 2020/21-sæsonen ligner favoritterne til en dramatisk overlevelseskamp.