Video : Tipsbladet
Generelle

Her er ugens vigtigste handler fra ind- og udland

Chefredaktøren har set nærmere på de vigtigste transfers fra ind- og udland.

DANMARK

Ugens helt store historie er FC Midtjylland-målmands Jonas Lössls lejeaftale med Brentford i Premier League.

Thomas Frank manglede en målmand med David Raya ude i flere måneder med en skade, men opmærksomheden centrerer sig omkring et Lössl-interview med TV 2 tirsdag, hvor Lössl fortalte om utilfredshed med FC Midtjylland og opholdet i 2021, og at han ikke har i sinde at vende tilbage til Superliga-topklubben.

Det åbner for Elias Ólafsson som fast førstekeeper, mens FCM givetvis også henter en ekstra mand til konkurrencen i buret.

FCM har også udlejet Dion Cools fra en tilværelse på bænken til Zulte Waregem hjemme i Belgien.

Viborg FF fik en flot pose penge for at sælge angriberen Sebastian Grønning til Suwon Bluewings i Sydkorea, hvilket til gengæld sender VFF på en vigtig og svær angrebsjagt i de kommende uger.

Og så har unglandsholdsspilleren Daniel Obbekjær sagt farvel til OB efter kontraktudløb og skal nu spille i Canada for klubben York United.

UDLAND

Ferran Torres endte i FC Barcelona, selvom klubben ikke rigtig har penge men skylder milliarder væk, hvilket har været den største handel i den første uge, hvor transfervinduet har været åbent i Europa. Everton hentede den dygtige ukrainske back Vitalij Mykolenko fra Dynamo Kijev, og lille Augsburg i Bundesligaen er ikke så lille længere, når man har råd til at betale over 100 millioner kroner for en 18-årige amerikaner fra Dallas, Ricardo Pepi, der er inde omkring USA's A-landshold.

Everton fandt også en lovende spiller til backpladserne i form af 20-årige Nathan Patterson, der kommer fra en tilværelse som rotationsspiller for Rangers FC, der til gengæld skal have kig på offensiv forstærkning i form af danske Andreas Skov Olsen med nogle af de mange millioner, Everton har betalt.

Brighton har sikret sig et stort midtbanetalent i polsk fodbold ved navn Kacper Kozlowski, der er blevet udlejet til danskerklubben Union SG, der spiller med i toppen af den belgiske række, AS Monaco har hentet en lovende brasiliansk back Vanderson i Grêmio i Brasilien, som Brentford også gerne ville have fingre i, og så er den hollandske teenager Brian Brobbery lejet fra et skuffende ophold i RB Leipzig tilbage til Ajax