• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Hvis Marko Arnautovic skal indfri sit potentiale, skal han finde en klub, der kæmper med i Europa, lyder det fra spillerens bror og manager.

Af plbold.dk

Jeppe Tverskov drømmer om succes med OB, og så håber han, at det kan føre til interesse fra udlandet.

Af Ole Hoffskov

Det er slut med BioNutria Park i Randers. Her er Superliga-klubbens nye stadionnavn.

Af Ole Hoffskov

Runar Alex Runarsson valgte i 2015 at skifte til FC Nordsjælland frem for den belgiske storklub Club Brugge.

Af Ole Hoffskov

28-årige Nikolaj Hagelskjær kommer ikke til at fortsætte i Esbjerg fB efter nytår, hvor hans kontrakt udløber. Bruddet sker efter et efterår, hvor det kun er blevet til 37 Superliga-minutter for sidste sæsons anfører.

Af Andreas Arp

Borussia Dortmund-dansker Thomas Delaney fører med sin klub Bundesligaen i Tyskland, og klubben er et godt bud på en tysk mester.

Af Kenneth Jensen

Esbjerg-spilleren Kristian Riis er frustreret, for han bliver ved med at døje med et problem i knæet. Lægerne kan ikke regne ud, hvad der er galt.

Af Kenneth Jensen

Den danske landsholdsanfører sidder over i de kommende kampe mod Wales og Irland med skadesproblemer. Onsdag var han tilbage på træningsbanen i Sevilla.

Af Andreas Arp

Ifølge Ekstra Bladet vil OB forsøge at skille sig af med Rasmus Festersen til januar. Angriberen har ikke selv hørt noget om det, men medgiver, at det ville give god mening. Han er dog allerede begyndt at tage hul på livet efter for fodbolden.

Af Anders Dehn

Den aktuelle omgang Football Leaks byder ikke kun på negative historier fra fodboldens verden. Den seneste er historien om, hvordan N'Golo Kanté afviste at blive betalt i skattely, selvom Chelsea forsøgte at presse ham til det.

Af Andreas Arp

Pages