• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

24-årig stopper karrieren efter Vendsyssel-exit: Jeg er ikke dygtig nok

Foto: Getty Images

Hollænderen Jeroen van der Lely, der tørnede ud for Vendsyssel FF i efteråret, stopper sin karriere som 24-årig. Han har ikke passionen eller evnerne længere.

Af Ole Hoffskov

I januar forlod den 24-årige hollænder Jeroen van der Lely Vendsyssel FF, og den danske NordicBet Liga-klub blev højrebackens sidste klub i karrieren.

På trods af sin unge alder har Jeroen van der Lely valgt at stoppe karrieren med øjeblikkelig virkning. Han brænder ikke længere for fodbold på højeste plan.

Læs også:Vendsyssel vinker farvel til tre mand

- Jeg nyder stadig fodbold, men jeg har ikke længere en passion for at være på banen hver dag. I professionel fodbold er det altid et must, at hele dit liv skal dreje sig om fodbold, men jeg har så meget mere. Jeg har altid haft det sådan. De siger altid; "Det bedste er, hvis du kan gøre din elskede hobby til et arbejde", men da fodbold blev mit job, var det ikke længere min hobby, fortæller Jeroen van der Lely til Tubantia.

Hollænderen, der blandt andet har spillet 69 kampe for FC Twente i Æresdivisionen, er også nået frem til den erkendelse, at evnerne simpelthen ikke rækker længere.

Læs også:Superliga-nedrykker henter to hollandske forstærkninger

- Jeg følte, at jeg blev dårligere. Og jeg kan forsikre, at det ikke er sjovt at finde ud af, at man ikke er god til noget, man laver hver eneste dag. Det er der ingen mennesker, der vil, lyder det fra den nu tidligere fodboldspiller.

Jeroen van der Lely spillede ni kampe for Vendsyssel FF i efteråret. 

Læs også:Dansk dommer holder afstand: Jeg dømmer, som jeg plejer

Læs også:Medie: Store klubber jagter FC Nordsjælland-profil

Læs også:Agent: Brøndby lurede på talentfuld angriber

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.