Video : Tipsbladet
1. division

AC Horsens fortsætter oprustning: Tæt på bomber

Det ser efterhånden ud til, at Kosovo-landsholdsspilleren Muhamet Hyseni er ved at være på plads i AC Horsens.

Det er muligt, at AC Horsens ikke lykkedes med at rykke tilbage i Superligaen i den seneste sæson, men det afholder dem ikke fra at forstærke klubbens hold. Senest er det den 23-årige angriber Muhamet Hyseni.

Han er endnu ikke offentliggjort af 'Den gule fare', men ifølge Tipsbladets oplysninger er klubben meget tæt på at købe den målfarlige forward fra Kosovo. Det var Bold og medier i Kosovo, der var først med historien.

Ifølge Tipsbladets oplysninger er prisen 600.000 euro, som svarer til 4,5 millioner kroner. Dermed er det oppe og ramme de rekord-indkøb, som klubben tidligere har lavet med transferen af Kasper Junker, som kostede dem omkring 5,2 millioner kroner.

I jagten på Hyseni har AC Horsens har man forhandlet i de seneste par uger, og man har overgået minimum én anden klub med det bud, som de er kommet på for ham.

Den 180 cm højre angriber har spillet hele sin karriere i Kosovo, men her har han til gengæld gjort sig utroligt godt bemærket. I den seneste sæson spillede han 34 kampe for KF Llapi i ligaen, hvor han leverede 26 scoringer.

Tidligere har han ikke lavet mere end tre mål på én sæson i den bedste række, så han eksploderede virkelig i 2023/24-sæsonen.

Det er desuden blevet til debut på det kosovoske A-landshold, hvor han har scoret ét mål i de to kampe, som han indtil videre har fået.