• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Intet flop-køb af Brøndby: Cappis er parat

Foto: Getty Images

Hobro-cheftræner Peter Sørensen slår fast, at Christian Cappis' situation ikke bliver som Jens Martin Gammelbys i Brøndby.

Af Oliver Okstrøm

Til sommer skifter Hobros amerikanske midtbanespiller Christian Cappis til Brøndby, og når det sker, så er det ikke første gang, at Hobro-træner Peter Sørensen sender en spiller til Brøndby.

Det gjorde han også i sin tid i Silkeborg med Jens Martin Gammelby, som i denne sæson er udlejet til Lyngby. Derfor gik det ikke helt, som man havde forventet, men Sørensen føler sig sikker på, at Cappis har, hvad der skal til for at slå igennem på den københavnske vestegn. Det fortæller han i et interview med Brøndby-fanmediet 3point.dk.

- Jens Martin havde jeg jo faktisk også uddannet inden han kom til Brøndby, og der var han rigtig dygtig offensivt for os. Det var det, Zorniger gerne ville have, at man primært var. Så var han lidt uheldig af flere omgange i og med, at Johan Larsson ikke bliver solgt som forventet, og derfor bliver han kun den næstbedste back i klubben, som det stod dengang, siger han og fortsætter:

- Det var en uheldig start hans Brøndby-tid. Men Cappis er parat. Han har gjort sig på en stor scene, og for mig at se er han, i hvert fald potentielt, betydeligt bedre end alternativerne på den position, som han kan spille i Brøndby, lyder det fra Peter Sørensen.

Endvidere peger Hobro-træneren på, at det kan være med til at ruste Cappis til skiftet, at han lige får et halvt år mere i Hobro, inden skiftet træder i kraft til sommer, hvor han skal kæmpe om pladserne på BIF-mandskabet.

21-årige Christian Cappis kom til Hobro tilbage i 2018 på en amatørkontrakt, men det viste sig hurtigt, at det var en god idé, at man fik ham på en professionel en af slagsen.

Endnu en Brøndby-spiller bliver for tiden anbefalet til Brøndby. Læs mere om det her.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus