• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

Agger og Bjelland mødes igen: Bliver hyggeligt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tidligere stopperduo på Danmarks landshold tørner sammen fredag aften i 1. division. Daniel Agger som cheftræner for HB Køge og Andreas Bjelland som spiller i Lyngby Boldklub.

Af Ole Hoffskov

Andreas Bjelland og Daniel Agger har side om side optrådt på nogle af de største scener. De har sågar to gange scoret i den samme landskamp - i Parken mod Australien i 2012 og samme sted året efter mod Malta.

Meget vand er løbet gennem åen siden dengang, men fredag aften befinder landsholdets tidligere stopperduo sig igen på den samme adresse. Daniel Agger er cheftræner for det HB Køge-mandskab, der gæster Andreas Bjelland og Lyngby Boldklub i landets næstbedste række.

Det bliver dog næppe til den store snak om gamle dage.

- Jeg ved ikke, om det betyder så meget. Jeg kender både Daniel og Lars (Jacobsen, red.), men ikke så meget mere end det. De er i gang med deres projekt, og jeg har stadig gang i min aktive karriere, så det er nok mere en mediehistorie, at Agger kommer til Lyngby. Det betyder ikke det store for os. Men det bliver hyggeligt at se dem og hilse på dem, siger Andreas Bjelland til tipsbladet.dk.

Daniel Agger blev forud for denne sæson ansat som cheftræner i HB Køge, og at den tidligere Liverpool-stjerne er gået trænervejen kommer ikke bag på hans tidligere landsholdsmakker.

- Han har nogle lederegenskaber, som han også viste, da han selv spillede, og det var både på- og udenfor banen. Dem kan han bruge som træner, og de egenskaber, jeg så dengang, kan han sagtens tage med i sin trænergerning, lyder det fra Bjelland.

Daniel Agger har fået en meget vanskelig start i sit første trænerjob. Efter otte kampe er HB Køge blot noteret for en enkelt sejr, og det rækker til en næstsidsteplads i NordicBet Ligaen.

Lyngby satser da også på at tilføre Agger og co. et nyt nederlag fredag aften.

- Forhåbentlig bliver det en kamp på vores præmisser. Vi er startet okay med et par bump på vejen, men vi er på hjemmebane, og vi går efter at kontrollere kampen. Forhåbentlig kan vi også vinde, men HB Køge har ikke skrabet mange point sammen, og de vil helt sikkert være sultne. De har ikke det store at tabe, fastslår Andreas Bjelland.

Der er kampstart mellem Lyngby Boldklub og HB Køge klokken 19.00. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020