• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Aldrende og eftertragtet Kim Aabech forlænger med 1. divisionsklub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Han er lige fyldt 36 år, men Kim Aabach har stadig mod på mere fodbold. Han har netop forlænget kontrakten med Hvidovre IF, selv om også andre klubber viste interesse.

Af Anders Dehn

Det kom som en overraskelse for mange, da Kim Aabech i 2017 skiftede Superliga-holdet AC Horsens ud med 2. divisionsmandskabet Hvidovre IF. Ikke desto mindre har Aabech været en succes i klubben, som han først var med til at rykke op i 1. division og i den forgangne sæson var med til at sikre overlevelse.

Nu er han klar til at flytte holdet et nyt skridt, selv om han også kunne have valgt andre klubber. Aabech har skrevet under på en kontrakt frem til nytår, og han har sat den øverste halvdel af 1. division som det nye mål for Hvidovre. 

Læs også: Nedtrappet Kim Aabech: Jeg fortryder ingenting

- Jeg har haft to rigtig gode år i klubben, så det var næsten en selvfølge at fortsætte, selvom der faktisk var andre inde over. Sidste sæson nåede vi jo vores målsætning, men vi kan også se, at hvis vi lægger lidt på de forskellige steder, kan vi sagtens ende højere oppe. Så håbet er, at klubben har som målsætning, at vi skal op i top 6 i kommende sæson, siger Kim Aabech til Hvidovre Avis.

Den tidligere AGF-, Horsens-, Lyngby- og FC Nordsjælland-angriber var et af sit holds centrale kræfter i den sæson, der sluttede for et par uger siden. Aabech missede kun én kamp med karantæne, og han scorede ni samt lagde op til syv mål undervejs.

Han har desuden 177 Superliga-kampe og 37 -mål på cv'et. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.