• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Nicklas Grodt Degn

Andreas Albers fortsætter karrieren i Tyskland

Efter kontraktudløb i Viborg FF har Andreas Albers fundet sin nye klub i den næstbedste tyske række.

Af Nicklas Grodt Degn

Viborg FF’s topscorer Andreas Albers havde kontraktudløb med 1. divisionsklubben ved udgangen af juni. Nu fortsætter Albers karrieren i det tyske, selvom en fortsat fremtid i Viborg var på tale. Albers skifter således til Jahn Regensburg i den tyske 2. Bundesliga.

-Vi har igennem lang tid haft en rigtig fin dialog med Andreas omkring fremtiden. Han har bidraget rigtig godt her, og vi har været glade for hans indsats. Begge parter har været indstillet på at se tiden lidt an, og han har meddelt os, at han gerne vil afsøge nogle andre muligheder, hvilket vi selvfølgelig har respekt for, og ønsker ham alt det bedste fremover, siger Viborg-sportschef Jesper Fredberg til Viborg FFs hjemmeside.

29-årige Albers nåede to sæsoner i Viborg, som han kom til fra Silkeborg. Regensburg bliver hans første udlangsophold.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.