Video : Tipsbladet
1. division

Ansætter dansk sportschef

Sønderjyske har fundet afløseren for Esben Hansen.

Sønderjyske sagde for nyligt farvel til sportschef Esben Hansen, og nu har man så fundet hans afløser.

Det bliver klubbens nuværende tekniske chef Casper Daather, der officielt træder ind i sin nye rolle den 1. november. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Sønderjyske.

- Casper Daather er en højt kvalificeret kandidat, som fra starten har været vores førsteprioritet til jobbet som sportschef. Vi har modtaget adskillige henvendelser udefra, og vi kan godt mærke, at Sønderjyske Fodbold er blevet et attraktivt sted at komme til, men vi har rekrutteret indefra, fordi vi har en dygtig mand til jobbet, siger direktør i klubben Markus Kristoffer Hansen og tilføjer:

- Han er taget med på råd omkring de sportslige beslutninger i klubben, og han har været med i processerne fra start til slut, når vi har hentet nye trænere og spillere. Han kender fodboldverdenen indgående, og overgangen fra teknisk chef til sportschef vil blive helt naturlig for ham.

Casper Daather kom til Sønderjyske i efteråret 2021, hvor han blev ansat som Team Manager. Siden sommeren 2022 har han været teknisk chef, og nu glæder han sig til de nye udfordringer som sportschef.

- Det er med en blanding af ydmyghed og taknemlighed, at jeg har takket ja til jobbet. Sønderjyske Fodbold er kommet under huden på mig i de år, jeg har været her, og det er et meget spændende projekt at være en del af, siger Casper Daather og tilføjer:

- Jeg kender klubben indgående og har i den grad haft fingrene i den sønderjyske muld, og jeg ser det som en stor fordel, at jeg i forvejen kender alle personer og processer i klubben. Det seneste år har jeg også været involveret i adskillige ansættelsessamtaler, rekrutteringer og mange sportslige og organisatoriske beslutninger, så jeg føler mig godt klædt på til jobbet, og jeg glæder mig til at komme i gang.

Sønderjyske indtager andenpladsen i 1. Division, hvor missionen er at rykke op i Superligaen.