• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Avis: Dansk klub køber norsk midtbanespiller

Foto: Frederikstad FK

Ifølge en norsk avis er midtbanespiller Adnan Hadzic på vej til dansk fodbold.

Af Kenneth Jensen

Det kan godt være, de er rykket ud af Superligaen, men SønderjyskE vil hurtigt tilbage til landets bedste række, og klubben agerer for at komme tilbage.

SønderjyskE rykkede i sommer ud, men har holdt på flere profiler - blandt andre Emil Berggreen - og nu forlyder det i et norsk medie, at klubben fra Haderslev er på vej med en ny midtbanespiller.

Det er Fredriksstad Blad, der rapporterer, at SønderjyskE er tæt på at købe Adnan Hadzic fra Frederikstad FK, der ligger i den næstbedste norske række. Prisen er et mindre millionbeløb.

Den 23-årige midtbanespiller har kun spillet et år i Frederikstad - han skiftede til klubben fra Sandnes Ulf og har også været i IK Start. Han har sine kvaliteter i afleveringsspillet, ligesom han er stærk i det defensive. Mål skal SønderjyskE dog ikke forvente - han har således ikke scoret siden 2017.

Klubben fra Haderslev har indledt NordicBet Ligaen på fornem vis, da holdet har seks point efter to kampe, og både SJE og Vejle Boldklub har makismumpoint efter to runder i den næstbedste række.

En ny ejer er også på vej i SønderjyskE - den historie kan du læse mere om her.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.