Video : Tipsbladet
1. division

Interesse fra Superligaen: Det er spændende!

Jeppe Erenbjerg tog i sidste sæson 2.division med storm, og nu er han ved at indtage 1.division, men snart kan han være på vej til Superligaen. Tipsbladet har talt med B.93's altoverskyggende profil.

På Østerbro Stadion kender man ham bedst som "Jeppe ja-tak". 

Og B.93-fansene har da også meget at takke Jeppe Erenbjerg for.

Jeppe Erenbjerg trådte nemlig i kraft, da der var allermest brug for ham i sidste sæson. Med fem mål og tre assists i de sidste otte kampe i 2.division, havde han en stor andel i, at B.93 nu er at finde i landets næstbedste række. 

Men den 23-årige offensivspiller har ikke tænkt sig at spille i 1.division i resten af sit liv. Han mener nemlig, at han har niveau til mere end det. 

- Jeg synes, at jeg har niveauet til at spille i Superligaen. Nu har jeg aldrig spillet i Superligaen, men jeg synes, at jeg klarede steppet fra 2.division til 1.division godt. Så selvfølgelig vil jeg gerne prøve mig af på det bedste niveau i Danmark. 

Ifølge Tipsbladets oplysninger holder flere Superliga-klubber øje med B.93-spilleren. Det kan du læse mere om her. 

Men uanset hvilken Superliga-klub, der har intentioner om at købe Jeppe Erenbjerg, vil svaret til dem være "ja tak". Det fortæller han til Tipsbladet. 

- Hvis der kom nogen og prikkede mig på skulderen, og sagde, at de ville have mig i Superligaen, så vil jeg have svært ved at sige nej. Der er mange fede hold, og jeg tror, at jeg vil sige ja til at spille på ethvert hold, der spiller i Superligaen. Der er jeg ikke så kræsen.  

Kæmpe kærlighed for B.93

Jeppe Erenbjerg kender dog ikke til andet end at spille i B.93, da han aldrig har spillet andre steder. 

- B.93 har betydet virkelig meget. Det er svært at sætte ord på, når man har brugt hele sit liv i én klub. Da jeg var yngre var det hver eneste eftermiddag og aften, jeg brugte i klubben. Nu er det hver eneste morgen og formiddag, jeg bruger i klubben. Det er blevet til mange timer i B.93, og de betyder helt sindssygt meget. 

Selvom kærligheden til hjerteklubben er stor, skal det dog ikke stå i vejen for et skifte til en større adresse, og hvis sådan et skifte skulle komme på tale, lover Jeppe Erenbjerg, at han aldrig glemmer, hvor han kommer fra. 

- Jeg har ambitioner, der rækker ud over B.93, så jeg er klar til at sige farvel til klubben, selvom det selvfølgelig vil blive vemodigt. Uanset hvad der sker, vil jeg altid nyde at komme tilbage i klubben. Selvom jeg ikke er B.93-spiller, vil jeg altid være B.93'er. 

Det virker da også til at kærligheden er gengældt fra B.93's fans, der weekend efter weekend står og synger "Jeppe ja tak" på tribunerne. Men hvor kommer kælenavnet egentlig fra? 

- Haha. Ja, jeg har godt hørt det blive sunget. Jeg ved ikke, hvor det kommer fra, men jeg kan huske, at lige pludselig var der dén sang, som mange synes var sjov og catchy. 

Hvis fansene skulle være i tvivl, er hovedpersonen selv vild med kælenavnet. 

- Det er meget fedt, når man kan høre tilskuerne synge den sang. Et kælenavn betyder altid en eller anden form for kærlighed, så det sætter jeg bare pris på. 

Jeppe Erenbjerg står noteret for 149 kampe for B.93's førstehold, og selvom klubben kun har spillet tre kampe og er ude af pokalturneringen, er han stadig delt topscorer i turneringen med seks mål.