Bo Henriksen stopper i Brønshøj
Illustration
1. division

Bo Henriksen stopper i Brønshøj

Brønshøj-træner Bo Henriksen stopper i klubben til sommer, da han søger nye udfordringer.

Brønshøj præsenterede tidligere på eftermiddagen Andreas Granskov som ny spiller i klubben, men nu er en noget mere negativ nyhed tikket ind. Således har træner Bo Henriksen valgt at stoppe i klubben til sommer efter syv år som cheftræner i klubben. 

Bo Henriksen begrunder sit stop med, at det er tid til nye udfordringer. 

- Det har hidtil været 7 forrygende år i BB, Jeg er taknemmelig for at den legendariske formand Finn Ryberg i sin tid gav mig chancen, og jeg vil gerne takke Ryberg og bestyrelsen, den daglige ledelse og stab for et forbilledligt samarbejde. Jeg har nydt hver et minut, og det skyldes ikke mindst de fantastiske trofaste fans og selvfølgelig en lang række dygtige og loyale spillere.

- Jeg har brug for nye udfordringer, og når jeg melder mit farvel til BB ud nu, er det for at give klubben rimelig tid til at finde en afløser. Jeg vil gøre alt for at aflevere BB som 1. divisionsklub og vil altid have mit hjerte på Tingbjerg Ground, hvor jeg har haft så mange mindeværdige oplevelser sammen med de fantastiske mennesker der er ryggraden i Brønshøj Boldklub, siger Bo Henriksen i en pressemeddelelse.

Brønshøj skal dermed i gang med at sondere terrænet efter en ny træner, som kan være klar til at tage over i næste sæson. Klubben ligger inden forårssæsonen på en niendeplads i NordicBet Ligaen.