• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Brandvarm angriber slår fast: Vil gerne til SL

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Uanset om det bliver i hans nuværende klub eller ej, håber Kristian Kirkegaard, at han en dag får muligheden for at spille i Superligaen.

Af Anders Dehn

Med fire mål i de seneste tre kampe er Kristian Kirkegaard den varmeste angriber i 1. division.

Han fortæller til Fredericia Dagblad, at han håber, at han kommer til Superligaen en dag - i sin nuværende klub eller ej.

Som det ser ud lige nu, har Kirkegaard fornuftige chancer for at tage skridtet op i Superligaen med FC Fredericia. Holdet ligger på en delt andenplads i 1. division og er dermed i allerhøjeste grad en del af oprykningskampen.

Kirkegaard fik sin fodboldopdragelse i Vejle Boldklub, men debuterede aldrig på klubbens førstehold. I stedet tog han til Kolding IF i 2. division og videre til FC Fredericia i 1. division. Og nu håber han, at han kan tage det sidste trin på ad dansk fodbolds stige.

- Jeg tror, enhver fodboldspiller drømmer om at spille det højest mulige af, hvad han har mulighederne for og evnerne til. Så hvis mine evner kun er til 1. division, er jeg tilfreds her, men hvis der skulle være nogen, som mener, at jeg har evner og er dygtig nok til at spille et andet sted, skal jeg ikke være for stor til at sige, jeg gerne vil spille Superliga, siger Kristian Kirkegaard til Fredericia Dagblad.

Den 24-årige angriber scorede igen søndag, da FC Fredericia vandt 3-2 over Nykøbing FC. Det var hans fjerde mål i de tre seneste kampe og ottende sæsonscoring i alt.

Det er dog en af modstanderne og målscorerne fra Nykøbing, der topper topscorerlisten: Mathias Kristensen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020