• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Lasse Claes

SønderjyskE fyrer Henrik Hansen

Foto: Lars Ronbog

Ledelsen i SønderjyskE har valgt at smide træneren på porten.

Af Lasse Claes

Henrik Hansen er fortid i SønderjyskE. 

Lørdag er han nemlig blevet fyret sammen med Niels Lodberg, der har været assistenttræner i Haderslev. 

Det oplyser SønderjyskE på klubbens hjemmeside. 

Her forklarer Esben Hansen beslutningen i en pressemeddelelse: 

- Henrik Hansen og Niels Lodberg kom til klubben for snart et år siden, men vi må desværre konstatere, at vi ikke er der i dag, hvor vi havde håbet og forventet, at vi ville være. Vi havde en klar forventning om, at vi over tid ville udvikle os som hold, men vi må også indse, at vi ikke har rykket os nok, siger sportsdirektøren og fortsætter: 

- Vi fik en god start på denne sæson i NordicBet Ligaen, men siden har vi lidt under manglende resultater, og udviklingen i spillet er også stagneret de seneste måneder. Nu er vi nået dertil, hvor vi mener, vi er nødt til at reagere, og forhåbentligt kan det frigive noget gejst og energi til de sidste kampe i efteråret, som vi skal have sluttet godt af.

- Det ærgrer mig, at det ikke gik, som vi havde håbet og forventet med Henrik Hansen og Niels Lodberg, men vi skylder dem en stor tak for en dedikeret og helhjertet indsats i klubben, og vi ønsker dem begge alt det bedste fremover. 

Nedrykkerne fra Superligaen tabte fredag aften med 0-1 til Fremad Amager på udebane. Dermed har SønderjyskE tabt tre af de seneste fem kampe. 

Holdet er i skrivende stund placeret som nummer tre i Danmarks næstbedste fodboldrække - syv point efter Vejle på førstepladsen, som har spillet en kamp mindre.  

Til årets to sidste kampe – ude mod Nykøbing FC i Pokalen og hjemme mod Vejle Boldklub i NordicBet Ligaen – bliver der fundet en intern trænerløsning. 

Herefter vil ledelsen i Haderslev bruge den lange vinterpause på at finde en ny chef på sidelinjen. 

Henrik Hansen og Niels Lodberg nåede som trænerduo 36 kampe for SønderjyskE. 

Tipsbladet forsøger at få en uddybende kommentar fra Esben Hansen og Henrik Hansen, men de er ikke vende tilbage på henvendelserne endnu.