• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Lasse Sylvest Mikkelsen

Brøndby-talent: Jeg er ikke blevet lejet ud for at sidde på bænken.

Brøndby-talent: Jeg er ikke blevet lejet ud for at sidde på bænken.
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Gregers Arndal-Lauritzen er udlejet til HB Køge, og her forventer han ikke at sidde på bænken, men er klar til at tage kampen op for spilletid.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Nogenlunde samtidig med at Brøndby forlængede kontrakten med venstrebacken, Gregers Arndal-Lauritzen, blev han sendt på leje i HB Køge for resten af sæsonen.

Her er det meningen, at han skal tilkæmpe sig spilletid i stærk konkurrence med klubbens nuværende venstreback Malte Amundssen.

- Nu må vi se. Jeg skal vise, at jeg kan spille. Og jeg håber også på, at jeg kan få spilletid, ellers havde jeg valgt noget andet. Jeg er ikke blevet udlejet til en klub for at sidde på bænken. Så kunne jeg lige så godt være blevet i Brøndby, siger Arndal-Lauritzen til 3point.dk om udsigten til spilletid i HB Køge.

Den sjællandske klub har tidligere haft Mads Juel Andersen på lån, og de to Brøndby-talenter har snakket sammen om forholdene i HB Køge og niveauet i 1. division, fortæller Gregers Arndal-Lauritzen.

I HB Køge bliver han genforenet med sin tidligere U19-træner i Brøndby, Henrik Lehm, der i dag står i spidsen for HB Køge, som han har ført frem til den 5. plads i efterårssæsonen - to point efter Vendsyssel FF, der indtager den sidste plads om at få lov at dyste mod et Superliga-mandskab i en direkte ned- eller oprykningskamp.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.