Foto: Alamy
1. division

Slår fast: Daniel Agger var ikke værdsat

Jacob Trenskow forlod i sommer HB Køge til fordel for Kalmar. Den 23-årige dansker har ikke glemt cheftræner Daniel Agger, der gjorde et stort indtryk på ham, men ellers ikke var så værdsat blandt andre

Jacob Trenskow er så småt ved at finde sinde fødder i det svenske.

Efter halvandet år i HB Køge tog han videre til Allsvenskan, hvor Kalmar hentede den 23-årige dansker ind. En handel, der har vist sig frugtbar for alle parter. Trenskow står i hvert fald allerede noteret for fire mål på seks kampe i indeværende sæson, og nyder da også godt af samarbejdet med en tidligere Silkeborg-spiller. 

Det fortæller han i et interview med Fotbolldirekt.

- Robert Gojani. Han er skør. Jeg synes, han er en af de bedste midtbanespillere, jeg nogensinde har spillet med. Helt seriøst, du kan altid spille bolden til ham, og han løser situationen.  Han er fantastisk og undervurderet.

Den tidligere Silkeborg-midtbane står dog ikke alene om at være fantastisk og undervurderet. Det samme er Daniel Agger, der var Jacob Trenskows tidligere cheftræner i HB Køge.

Men selvom Trenskow kun har rosende ord til overs for sin tidligere træner, er det ikke alle der så det samme lys i ham ifølge spilleren selv. 

- Han (Daniel Agger, red) var ikke så værdsat, da han var hos Køge, men for mig var han en fantastisk træner. Det var ham, der tog mig op, og han gav mig min første chance fra start. Jeg har lært meget af ham, afslutter Trenskow over for Fotbolldirekt. 

I øjeblikket står Daniel Agger uden job, da hans samarbejde med HB Køge stoppede i sommer.