• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Bye Marboe

Dansk klub forlænger med eftertragtet profil

Foto: Getty Images

Han har tiltrukket sig interesse fra andre klubber, men forlænger nu sin kontrakt.

Af Mads Bye Marboe

Han har været en stor profil for Vejle Boldklub, siden han kom til klubben tidligere i år, og NordicBet Liga-mandskabet får også glæde af Miiko Albornoz i flere år endnu.

Venstrebacken har onsdag sat sin underskrift på en ny kontrakt, der løber frem til sommeren 2025. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Albornoz står noteret for imponerende 10 assists i efterårets 17 kampe for Vejle og har ifølge klubben tiltrukket sig interesse fra andre klubber. Han fortsætter dog karrieren i Nørreskoven, og det glæder sportschef Marius Adrian Nicolae.

- Vi har over det seneste år arbejdet målrettet på at skabe tydeligere kontinuitet og bedre balance i vores spillertrup. En del af vores sportslige strategi til at opnå begge dele er at skabe en erfaren stamme af spillere, som besidder tydelige lederegenskaber og er profiler på banen, og begge dele kendetegner Miiko Albornoz.

- Forud for indeværende sæson havde vi en klar forventning om, at Miiko ville blive en profil for os, og med sit tocifrede antal målgivende afleveringer og sine mange flotte præstationer har han på alle måder indfriet den forventning.

- Sådan en efterårssæson afføder selvfølgelig interesse, men sammen med Ivan Prelec har vi haft en konstruktiv dialog med Miiko, som tydeligt har tilkendegivet, at han vil blive i Vejle Boldklub og fortsætte med at spille en vigtig rolle i vores projekt på langsigtet basis, hvorfor det er meget tilfredsstillende, at vi nu er nået til enighed om en flerårig kontraktforlængelse.

Miiko Albornoz har spillet i alt 34 kampe for Vejle.