1. division

Dansk klub indrømmer: Trøjebyt forstyrrede os

Sønderjyske måtte ikke spille i deres egne trøjer mod Nykøbing.

Sønderjyske-spillerne fik sig en noget anderledes oplevelse i weekendens opgør mod Nykøbing, hvor de måtte låne modstanderens trøjer, fordi de to hold ellers ville ligne hinanden for meget.

Og det skabte en anelse forvirring i den sønderjyske lejr, fortæller klubbens cheftræner, Henrik Hansen, til Jyske Vestkysten.

- Det forstyrrede forberedelserne i den forstand, at der lige pludselig kommer en melding fra en i dommergruppen på noget, som jeg forventede, at der på forhånd var styr på, fortæller han til avisen.

Om det var de nye trøjer, der gjorde, at Sønderjyske var bagud 2-0 efter 90 minutter vides ikke. Ikke desto mindre lykkedes det for sønderjyderne at lave et mirakluløst comeback med tre mål i dommerens tillægstid.

Derfor kommer Sønderjyske næppe til at glemme opgøret lige med det samme, siger Henrik Hansen.

Det bedste ord for, hvad der skete, er vanvittigt. Vi formår på en eller anden måde at få hevet de sidste procenter ud af kampen på et tidspunkt, hvor det ser afgjort ud. Det er dér, man skaber minderige oplevelser. Og oplevelser, som kan forstærke et hold fremad. At vinde på fire minutter i overtiden efter at være 2-0 nede, gør du kun, hvis du har kvalitet, tro og moral.

Sønderjyske ligger i øjeblikket nummer tre i NordicBet Ligaen med ét point op til Hvidovre på andenpladen.