• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Dansk målræv indstiller karrieren pga skade

Foto: Jan Christensen/Getty Images

En alvorlig knæskade får Jeppe Kjær til at stoppe karrieren som 34-årige.

Af Victor Risager

Jeppe Kjær har fået ophævet sin aftale med FC Helsingør og stoppe som følge af en alvorlig knæskade efter en karriere, der har budt på en masse mål i den næstbedste danske række.

Det oplyser FC Helsingør onsdag aften.

I sidste sæson nåede den 34-årige angriber at spille 13 kampe med ni kasser til følge i 1. division, inden han blev skadet. Det er den knæskade, der nu får ham til at lægge støvlerne på hylden. 

- Først og fremmest er jeg naturligvis ked af at det stopper nu. Det gør ondt. Jeg har været virkelig glad for mine år i Helsingør hvor jeg har fundet en rigtig fin balance ift. elitesport og familieliv, hvor der har været plads til begge dele. Det har jeg sat virkelig stor pris på. Der er sket sindssygt meget, både sportsligt og organisatorisk, fra da jeg startede og indtil nu. Og samtidig så føler jeg ikke helt at jeg nåede at gøre det helt færdigt - og det er jeg rigtig ærgerlig over.

- Samtidig så vil jeg også benytte lejligheden til at sige tak til alle i og omkring FCH. Det er en klub og by med et kæmpe sportsligt potentiale - og med nogle personer internt i klubben der bare grundlæggende er nogle gode mennesker, siger Jeppe Kjær ifølge FC Helsingørs hjemmeside.

Jeppe Kjær, 34 år, har tidligere været i FC Roskilde, HB Køge, AGF og Lyngby Boldklub. Det blev til 97 mål på 215 kampe i 1. division, mens han i Superligaen noterede sig for 10 fuldtræffere på 43 kampe. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020