• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

David Boysen og to andre forlader dansk klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tre spillere forlader FC Helsingør denne sommer, heriblandt David Boysen og klubbens kamprekordholder.

Af Victor Risager

Sæsonafslutningen nærmer sig med hastige skridt, og i de danske klubber er man begyndt at forberede sig på, hvem man skal beholde til næste sæson, og hvem der skal væk.

Det gælder også FC Helsingør, som mandag eftermiddag annoncerer, at de siger farvel til tre spillere denne sommer. Det drejer sig om den tidligere Lyngby Boldklub- og Brøndby IF-spiller David Boysen samt Lucas Haren og Anders Holst.

Af de tre har Anders Holst spillet klart flest kampe for 1. divisionsklubben med 236 af slagsen, og det gør afskeden svær, lyder det fra sportslig ansvarlig Brian Gellert.

- Også med Anders Holst er der tale om en af de svære beslutninger, man er nødt til at træffe som klub ind i mellem. Holsts meritter taler for sig selv: Med i alle vores op- og nedrykninger, kamprekordholder og en af de helt store personligheder i FC Helsingørs historie.

- Men Anders er nået op i en alder, hvor vi har valgt ud fra et sportsligt synspunkt at satse på yngre kræfter som Eli, Philip og Tonni på de pladser, Holst kan spille. Det har ikke været en nem beslutning, men der bliver vi nødt til at følge vores sportslige strategi. Anders vil altid have sit eget kapitel i historien om FC Helsingør, siger Brian Gellert i pressemeddelelsen.

Klubben meddeler samtidig, at Lucas Haren har haft et ønske om at søge nye udfordringer i udlandet eller på et højere niveau. Af den grund forlænger den 23-årige ikke sin aftale med FC Helsingør, hvor han står noteret 64 kampe. 

30-årige David Boysen kom til klubben inden denne sæson og har spillet 29 kampe med ét mål til følge. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020