Video : Tipsbladet
1. division

De har budt på dansk målkonge

Udenlandsk klub har afgivet et bud på NordicBet Ligaens suveræne topscorer.

Den suveræne topscorer i NordicBet Ligaen, Sønderjyskes Peter Christiansen, kan være på vej til norsk fodbold.

Lørdag kan bold.dk fortælle, at Viking FK har afgivet et bud på 2,5 millioner kroner plus bonusser på Peter Christiansen, og over for Aftenbladet bekræfter Vikings sportsdirektør Erik Nevland, at man har budt på den 24-årige angriber.

Viking FK afgav buddet i starten af ugen, og ifølge Aftenbladet er der lige nu stor afstand mellem klubberne - bold.dk skriver ligeledes, at buddet er blevet afvist af Sønderjyske. En handel er dermed ikke lige på trapperne, men Viking har som sådan heller ikke travlt - transfervinduet i Norge er fortsat åbent, og der er mere end en måned til sæsonstart. 

Peter Christiansen var da også på banen, da Sønderjyske lørdag eftermiddag mødte AaB i NordicBet Ligaen, og her sikrede angriberen gæsterne et enkelt point med sin udligning til 2-2 i slutningen af anden halvleg - du kan se målet i videoen i toppen af artiklen. 

Det var Peter Christiansens 17. ligamål i denne sæson, og Sønderjyske-angriberen er dermed helt suveræn topscorer i Danmarks næstbedste række.

I slutningen af november lød det fra Sønderjyskes sportschef Casper Daather, at Peter Christiansen formentlig stod foran en snarlig exit i Haderselv-klubben.

- Jeg ved ikke, om man kan tale om militærtjeneste i fodbold, men Peter har aftjent sin værnepligt hos os. Jeg synes virkelig, han har gjort et godt stykke arbejde, og jeg ønsker ham alt det bedste, sagde Daather til Der Nordschleswiger. 

Peter Christiansen har kontraktudløb i Sønderjyske ved udgangen af 2024.