Foto: IMAGO
1. division

Nu er der nyt om Lucas Andersen

Tipsbladet giver her en forklaring på, hvorfor Lucas Andersens skifte til QPR endnu ikke er en realitet.

En af de helt store historier på deadline-dag var Lucas Andersen.

Tipsbladet kunne afsløre, at den nu forhenværende AaB-kaptajn ville skifte til engelske Queens Park Rangers, hvor han vil blive genforenet med den tidligere AaB-træner Marti Cifuentes.

Realiteten er bare, at Lucas Andersen ikke er blevet præsenteret i den engelske klub endnu, og at han få minutter før deadline fik ophævet sin kontrakt i AaB.

Så hvad er op og ned i Lucas Andersen-sagen?

Ifølge Tipsbladets oplysninger er alt faldet på plads i Lucas Andersens skifte til QPR. Lægetjekket er bestået, der er enighed om kontrakten, men én ting er kommet i vejen.

Arbejdstilladelsen.

Ifølge vores oplysninger har Lucas Andersen endnu ikke fået arbejdstilladelse i England endnu, hvorfor ophævelses-manøvren var nødvendig for, at skiftet kunne lade sig gøre, da det ikke kunne nås inden deadline.

Det tager tid at få en arbejdstilladelse i England, så forventningen er, ifølge Tipsbladets oplysninger, at arbejdstilladelsen bliver godkendt i løbet af den kommende uge, hvorefter Lucas Andersen kan trække QPR-trøjen over hovedet.

Lucas Andersen vendte til stor glæde hjem til AaB i 2018, men blandingen mellem et kommende kontraktudløb og den begrænsede spilletid har på det seneste gjort, at Lucas Andersen-pilen pegede væk fra Aalborg.

Han har i alt repræsenteret den nordjyske klub 176 gange, hvori han scorede 29 mål og lavede 30 assister.

I de seneste sæsoner var det også iført anførerbindet, at han gik på banen for AaB.