• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Morten Jørgensen

Direktør og sportschef stopper i Fremad Amager

Direktør og sportschef stopper i Fremad Amager
Foto: Malte L. Nørgaard

Fremad Amager tager afsked med Flemming Rosenkrantz, der både har været ejer og direktør, i direktionen. Han fortsætter dog i klubben i en anden rolle.

Af Morten Jørgensen

I maj måned blev Fremad Amager opkøbt af et udenlandsk konsortium, og derfor siger klubben nu farvel til den tidligere ejer, Flemming Rosenkrantz – i hvert fald som en del af direktionen.

Han fortsætter i en anden og mere tilbagetrukket rolle som konsulent i klubben, men det har hele tiden været planen, at det skulle foregå på denne måde, forsikrer han.

- Det har hele tiden været planen, at jeg efter salget skulle videreføre Fremad i en periode, for så herefter at give ”nøglerne” videre til den næste i rækken af de heldige, som får lov til at være boss i denne fantastiske klub, siger Flemming Rosenkrantz til Fremad Amagers hjemmeside.

- For mig har det været en fantastisk rejse, som jeg altid vil huske tilbage på med stor glæde, men jeg synes, at tiden til et skifte er rigtig.

Flemming Rosenkrantz har været ejer og direktør i 1. divisionsklubben i fire et halvt år, men nu er det i stedet Jeromé Solimito, som står med det ansvar, og han glæder sig over, at forgængeren bliver i klubben.

- Der er ingen tvivl om, at Flemming har været en vigtig person i den rejse, som Fremad har været på de sidste fire til fem år. Heldigvis så vil vi stadig have Flemming tilknyttet som konsulent, hvor han vil hjælpe os med det politiske arbejde i forhold til DBU og Divisionsforeningen.

Samtidig stopper klubbens sportschef, Michael Mio, også i Fremad Amager.

- Jeg har haft en dejlig tid i Fremad og ønsker alle i og omkring Fremad det bedste. Tak for samarbejdet til jer alle, siger han.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus